Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
X-Faktor legjobbak
2011-10-03 13:051.
Létrehozva: 2011. október 3. 13:05
Nem voltak könnyű helyzetben az X-Faktor mentorai, amikor arról kellett dönteniük, hogy melyik 24 produkció jusson be a Mentorházba. Keresztes egyszer meg is jegyezte, hogy felmond, ha Kocsis Tibort \"kiszavazzák\" társai. Most azonban már az a kérdés, hogy a ki jut be a döntőbe. Szavazd meg, te kit látnál szívesen az X-Faktor élő adásában, és ki az, akinek szerinted távoznia kellene a Mentorházból.
Tovább a cikkre...
Tovább a cikkre...
Kislyány, ha szerencsés vagy, te is leszel öregasszony! Akarom mondani, idős hölgy. És szívesen meghallgatod a még kopaszabb és még nagyobbfűlű Kocsis Tibit!
Tudod-e, hogy fűlünk életünk végéig nő?
Jesszus, az omega énekes már kb. 69 éves...
nekem tetszett különben :)
Ha szónak, én is kicsíptem vón magamat. Még így influenciásan is...
Jók ezek az öregfiúk!
Alig hallani, amit a varázsló bácsi énekel.
Sajnos.
Eltévesztették a stúdiót !
De az a rengeteg gyerek minek kellett oda ?
Akkor inkább már a teve Vecával.
Ezt a versenyt magasan Kocsis Tibor nyerte!
Fero korrekt, ő is tudja, becsülöm érte.
Kívánom, a hivatalos elismerést is Miki és Tibi zsebelhesse be!
Enikő BORZALMAS.Fáj ahogy énekel..mondjuk soha nem tetszett igazán,csodálkoztam,hogy idáig eljutott.
Tarány Tominak lenne itt a helye.
Sajnos tavaly nem az nyerte akinek kellett volna..szerintem:-((Remélem idén nem csalódom:-))
Hajrá Tibóóóóóó!
Az akkori hírek szerint a kielégületlen ötvenes nők lelkesedtek érte.
Hát... jó aktívak voltak...Ha igaz.
Nahhh, megtudtuk.
Álomőrzők.
Hát ez meg mi volt?
Náray