Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
J.Aniston a legszebb?????
2004-05-12 10:421.
Torolt_felhasznalo_966077
Létrehozva: 2004. május 12. 10:42
Meglepödv olvastam hogy valami újság szerint Jennifer Aniston lenne a legszebb a világon.
Ti mit szóltok?
Szerintem nem csúnya, de egy átlagos nap vagy 20 szebb nöt látok az utcán.
Vagy szerintetek tényleg annyira szép?
Ti mit szóltok?
Szerintem nem csúnya, de egy átlagos nap vagy 20 szebb nöt látok az utcán.
Vagy szerintetek tényleg annyira szép?
J. Aniston? Nekem valahogy gyanús, hogy hirtelen a legszebb lett, dehát Brad Pitt is őt válaszotta valamiért. . . De az lehet a személyisége is. Vagy mi:o)) Amúgy olyan nagyon szépnek nem látom, de mindenki tudja, hogy a színésznőket-modelleket-médiaszereplőket smink nélkül meg sem ismered, tehát dicsérjük a sminkesüket, fodrászukat. :o)))
;)))))
Pedig egyébként egy szép nő.
Teljesen mü az a csaj, mint egy élö Barbie.
?s hülye is . 17 évesen mümellett csináltatni. . .
?s az is undorit ahogy elöadta magát mint szende szüzet.
De ez is izlés dolga.
Christopher Walkin, na o meg a pasi a javabol.
Láttad a "Leading man " c. filmjét?
Egyébként észrevettétek, hogy egy-egy modernebb, divatosabb frizurával milyen "rondává" tudnak varázsolni fodrászok nőket? Bocsi, ha off voltam.
No és ne hagyjuk már ki BRITNEY-t!!! :-))
?s tehetséges.
Nézzétek majd meg a Macskanöt.
Halle biztos klassz lesz mit Catwoman.
Lambert Wilson is benne lesz, ö lesz a gonosz ellenség és Sharon Stone.
De Lambert akkor is szexi ha gonosz.
Föképp a "gonoszos" nevetése szexis.
A masik kedvencem a kis tokmag Robbie Williams :-)
Ízlésről nem érdemes vitatkozni. . . :)
Angelina J. -ról például aszittem, minden férfi odáig van érte, erre a párom meglepett azzal, hogy egy film közben kifejezetten felhördült, hogy "de randa ez a nő, kiráz tőle a hideg. . . " - de az MMM műsor bemondónőjéről meg ódákat zeng, aki sztem helyeske ugyan, de nem egy feltűnő valaki. . . :))))
A külseje nem olyan szép, de a kisugárzása és a tehetsége megszépíti.