Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mitől szeretnek valakit?
Éppen arról vitatkoztam valakivel, hogy vajon lehetséges-e az, hogy valaki, aki eddig élete során megfordult sokféle társaságban ( iskola, munka, baráti társaságok) , de addig sehol sem fogadták be, egyik napról a másikra megváltzohat-e ez, és onnantól kezdve mindenhol szeretik?
Anélkül, hogy az illető tett volna valamit érte, nem változtatott a hozzáállásán, a viselkedésén?
Azt gondolom erről, hogy nem lehetséges. Vagy lehet szerencséje? Bár ez nem szerencse kérdése.
Mi erről a véleményetek?
Bizonyára lehet ilyen is.
Viszont furcsának találom azt, ha adott környezetben senki sem szeret.Senki emberfia nincs aki szerint te egy szerethető ember vagy.
És különösen azért , mert a példánál maradva "( iskola, munka, baráti társaságok)"- ról van szó.Tehát egy eléggé széles körben mozgó személy lehet az illető.
Nagyon lesújtó lehet.
Igazából nem is tudom elképzelni sem.
Érdekes és elgondolkoztató válaszokat írtatok.
A saját tapasztalataitokra voltam-vagyok kíváncsi, hogy nálatok ez hogy van. Úgy látom, sokan közületek megtapasztaltátok mindkét oldalt.
S úgy látom, nem is lehet azt sem kijelenteni, hogy csak az egyéntől függ, vagy csak a társaságtól...