Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
A Marienplatznal.
Böheimstr. 1
Megváltoztattad a nickedet?
Hol nyitottad az üzletedet?
Ezt a hülyeseget!!!:-)
Hol szamit h a pasid mit akar?
Ez a te tested. . . :-(
Kb. 10 évvel ezelött szüratattam a köldökömbe egy pircinget, de az akkori barátomnak nem tetszett ezért kivettem. A helye még látszik, de nem sulyos. A tattoo, az meg olyan "életre" szolo. . .
Meséj, érdekel!
Miert?
Itt Stuttgartban ismertem meg.
:-)
Hol ismerted meg a barátnödet, itt vagy otthon? Csak ugy kivániságbol?
Barmiröl beszelhetünk ami itt velünk törtenik. . .
A lenyeg h a lakhely összeköt minket es a szarmazas.
Miért veszekszetek??? :-(
Én Stuttgart-tol kb. 80-kmre lakom. . . de azért még is benéztem.
"daflava" Milyen üzletet nyitottál? Oh, a leg fontosabbat majdnem elfelejtettem: Miröl szeretnél "beszélgetni", mi éredekel? Nehogy unalmasnak találj. . . . :-)
Üdv, Orsi
Egyelöre maradok. Itt van üzletem. . .
Eppen ezert nem voltam 4-5 honapja M. on.
Bar ezt nem panaszkodas keppen mondom.
Daflava: barátnőd német? Stuttgart marad vagy város/ország is tervben van?
Kicsilu: mit tanulsz Japánban? A munkához nagyon jó japán nyelvtudás kell vagy a multiknál elég az angol?
Nekem szokott honvagyam lenni. Nem csak szemelyek miatt.
En mar gondolkodtam azon, hogy lehet, hogy azert, mert nagyon messze vagyok es nem tudok surun hazamenni.
Talan ha kozelebb lennek, meglenne a tudat, hogy barmikor hazamehetek es akkor nem is lenne honvagyam. . .
Vagy mar megint hulye vagyok?
Ne vicccelj!Nem , nincsen.
Anyamek es 1-2 ismerös hianyzik, de mas nincs. . .
Stuttgart?Elmegy. . .
Azert jobb mint M. orszag. .
Te mit csinalsz J. ban?
Igazabol csak a helyek szepsege miatt tennem fel, de mit csinaljak, ha mar mindegyiken rajta van a nagy fejem????
:))))))
En meg soha nem jartam Stuttgartban. Milyen hely?Szeretsz ott elni?
Szokott honvagyad lenni?
:-)
Nalam minden O. K.
Nem sikerult ma egy melo(ezert voltam Disneyland-ben)de teljesen rendben vagyok!Raktam fel uj kepeket a bemoldalra is.
Amugy semmi.
A priv. eletben minden ok.
Nalad?
:)))
Tortent ma valami erdekes?
Jo, nekem a 15 fok mar hideg. Bar itt meg annyi sincs. . .
Milyen ido volt ma nalatok?
Itt meleg, napsutes es en voltam Disneyland-ben!!!!
Mi ujsag?