Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szép estét Mindenkinek!
Tegnap este haza értünk. gyönyörű napsütéses időben volt részünk. ma már hidegebb lett így azt mondom kegyesek voltak hozzánk az égiek!
Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket! Nagyon ranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám, pedig már nem is nagyon kellene számon tartani az éveket!
Mindenkinek további szép estét kívánok!
Marcsi !
Születésnapodon szeretettel köszöntünk
Erzsike Pisti
Molly! Csak hogy megvagy!
Ha már megvagyokMargó nincs meg!?!?!
Írhatnál többet, mi van veled?
Valcsi! Te is szűken írtál.
A lényeg, hogy ki ne hűljön a Régi barátok kandallója.
Szeretettel köszöntök mindenkit, aki idetalál.
Holnap az Ági lesz itt, vasárnap a 2 fiú unokám.
Köszönteni jöttem.
Marcsi! Születésnapodon csak annyit kívánok, teljesüljön minden kívánságod.
Mindehhez jó egészséget. Jókedved soha ne múljon el!!!!
Szép napot kívánok mindenkinek!
Totyika, nagyon boldog születésnapot kívánok, erőben és egészségben!
Szép helyen voltatok, biztosan kellemesen teltek a napok
Sziasztok vidám gondtalan napot.
Marcsi
Ma van a születésnapod, köszöntelek Téged,ha valaki ma rád néz, ne vágj szomorú képet.
Egy évben egyszer van ilyen alkalom,
legyél hát boldog ezen a szép napon.
Valcsi!
Veled érzek!!!!! Azért csak tartsd magad!!!!! Ég a gyertya. Látom, többen aktiválják. Másnak is hiányzik a Laci.
A mosógép nem tudja elnyelni a zoknikat, mert akkor eldugul, leáll. A manó viszi el
Kincsike! Holnap megyek Ágiért az iskolába. Úgy néz ki a helyzet, hogy vasárnap meg ide jönnek a Fiúk. A szülők kimenőt szeretnének. Reméljük, hogy betegség nem jön közbe.
Marcsi!
Szép helyeken jártok. Érezzétek jól magatokat. Apusnak kellett volna vinni bort a szállásra. Gondolom, megtettétek.
Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat, a Hiányzóknak is.
Sziasztok!
Gyönyörű időben volt részünk ma is. Délelőtt vŕrosnézés, ebéd után pancskálás kint a szabadban. Holnap a Mátrába megyünk!
Valika! Nagyon nehéz most neked.
Megyek ma sok mindent szeretnék csinálni ma jön haza Angliából az unokánk.Rakott kelkáposztát kért és túros sütit.
Rózsa a zoknik ilyenek nálunk is mindig vannak páratlanok és nem is értem hová tűnnek.Manók járnak köztünk és eltüntetik vagy a mosógép lenyeli.
Erzsike jó unokázni és hogy közel vagytok.Nekem is szerencsém volt itt voltak közel pár utcával arrébb.Mégis sokat aludtak nálunk hogy könnyebb legyen őket vinni oviba suliba.Bizony közel a karácsony nekem most nagyon fájók ezek az ünnepek.
Jó pihenést Egerbe sok szép látnivaló van.Hiába láttam már többször mikor oda mentünk mégis mindig kikötöttünk a várba meg a többi helyen.Egerszalókon is érdemes megnézni a fürdőt kintről is körbe lehet sétálni,látni a sódombokat,az erdő felől van ösvény.Demjéni fürdő is szép és van barlangos része igaz hogy húzós a belépő de egyszer érdemes megnézni.
Sziasztok.
Az elmúlt napokban feszült és zaklatott voltam vagyok.Apusnak most volt a hagyatékija most vált olyan véglegessé.Képtelen vagyok még mindig felfogni hogy nincs.Igyekszem elfoglalni magam de az agyam nem engedelmeskedik.
Szép estét!
Idefelé jövet benéztünk Bagra ahol egykoron a telkünk volt.Siralmas lŕtvŕny fogadott. A fahŕzból csak a betonalap maradt. Majd otthonról küldök fotókat. Aztán megnéztük a volt kolleganömék új vállalkozását Egerszalókon! Egy nagyon hangulatos panziót fognak üzemeltetni! Ezután a Szépasszony völgyben megkóstoltam 3 féle bort apus helyett,aztán elfoglaltuk a szŕllŕst Egerben,és egész délután a török fürdőben áztattuk magunkat. Holnap megint egésznapos pancsika lesz!
Mindenkinek szép álmokat!
Rozsa az uncsik között 2 év van . Jó kis hamupipőke munkád volt a zoknikkal .
Igen jó hogy közel vagyunk ma is mi mentünk értük az oviba bölcsibe majd kis játszótér aztán itthon folytattuk a játékot
anyáék megjöttek már otthon vannak .
közeledik nagyon a karácsony
Ez igen
Kellemes kikapcsolódást
Szia Marcsi, Egerben!
Gábor kipihent, megfiatalodott. Jót tesz a kiruccanás.
Szép a virágod. Nekem is 2 cseréppel, de nem virágzik.
Kincsike!
Sokat gondolok rátok! Nálatok sincs nagyon sok különbség a 2 fiú között. Legalább közel vagytok. Tudtok segíteni. Innen nehezebb a megoldás nekem, Tökölre menni, amikor hirtelen lenne jó, hogy ott legyek.
Aranyos a manócskád.
Mai napom egy nagy szatyornyi férfi zokni párosítása, kézi mosás volt a munkám. Sok-sok zokni olyan, párja nincs. Nem tudom, hova rejti a Marci.
Manyuska! Itt is szeretettel köszöntelek, születésnapod alkalmából. Sajnálom, hogy elmaradtál a Régi barátoktól.
Molly ..................,.sok-sok Hiányzók! Hol vagytok?
Szeretettel gondolok mindenkire.
Sziasztok!
Üdvözlet Egerből! Még a nap is kisütött!
szép estét
Marcsi nagyon szépek a virágaid .Nekem csak zöld növényeim vannak .
Rózsa aranyosak az unokák ,mi nem ettünk márton napi libát,kacsát ,majd amikor kicsit olcsobb lesz.
Molly jó hogy befejeztétek a téliesitést .Megérkezett a hideg .Mi is időnként pucoljuk a diót mert van bőven .
Valika mit készitettél mert nagyon ügyesen kreativkodsz . Én ma vettem egy manocskát ,bizony megkérik az árát .Pirosast szerettem volna de abbol csak nagyobb volt bizony arra sajnáltam a pénzt .Pedig még nagyon szeretnék olyan kis hangulatot árasztanak .Megprobálom a képét feltenni .
Gitta végeztél a tervezett munkáiddal ?
Az unokák kis ördög fiókák elevenek állandó velük való foglalkozást igényelnek.
Szeretettel gondoltam mindannyiotokra .
Szia Rózsa!
Most itt tart az amaríliszem! Nagyon szeretném ha sokáig így virulna még
Szép napot, kellemes délutánt!
Marcsi! Csoda szépek a virágaid.
Nálam most kezd fejlődni az orchidea szára, amin lesznek a virágok. Remélem, majd el jön az idő, hogy én is megmutassam.
Ágyat húztam, délelőtt. Mosni nem tudom az ágyneműt, mert tele vannak a szárítók. Majd holnap. Ráér. Van másik, amit már fel is húztam.
Tegnap Csillaghegyen voltam. Az Ági unokámmal jót játszottunk az udvaron, lovasat. Cukrászdában voltunk, nosztalgia krémest enni. Majd eleredt az eső. A szobában játszottunk. A Dédi is csatlakozott. 6 plüsskutyát - különböző méretűek - dugtunk el. Azt kellett megkeresni. Majd ezt a kutyázás következett. Kivételesen Ági volt a kutya, én a gazdi. Tekintettel volt az Ági, hogy fáj a bal oldalam. Befejezésül Betű piramisoztunk, amíg az Anyája hazaért.
Együtt jöttünk a HÉV-ig. Ellenkező irányban indultunk haza.
Nálunk is kacsa van.
az utánam érkezőknek is.
Szép jó reggelt!
Körülöttem még mindenki alszik , nagy a csend. én meg már oda tettem a kacsa aprólék leves illetve a kacsákat sülni.( Egyet kaptam egyet vettem de kicsik fiatalok nem olyan hízott kövérek) Igazán a combjuk és a mellük ér valamit az meg úgy össze esik sütéskor hogy alig marad belőle valami.Krumpli püré és párolt lila káposzta lesz mellé.
A sütik dobozokban várják az ebéd utáni meózást.
Délutánra és holnapra van még egy kis tenni valóm aztán pár nap pihi lesz megint.
próbálok hozni pár képet a virágaimról amik miatt aggódom megint kicsit mert itt a fűtött panelban nem nagyon maradnak meg.
Mártonodat köszöntöm Rózsa!
Mindenkinek szép napot kívánok!
Szép estét!
Marcsi! Biztos finom lett a süti!
Megmutatom a naptárakat. Nem jár erre egyik családtagom sem. Így nem lövöm le a meglepetést.
A másik 2 képet a Bimbóm küldte, apukájának. De Ő makacs. Nem jön a géphez, hogy megnézze. Pedig a sok üdvözlet is itt érkezik a számára, névnapjára.
Már attól félek, hogy ismét szétszereli a -netet.
Ismét közelebb vagyunk a karácsonyhoz. Voltam kint. A Rossmann-ban akartam nyomtatni a képeket. Nem jött be az azonnali nyomtatás, csak a megrendelés. Tovább mentem a Jászai Mari téri-be. 7 db képből 2 db jött ki, amikor leállt a gép. 45-50 percig tartott, ameddig az ott dolgozó Hölgyek próbálták megjavítani. Végül sikerült. Nem volt olcsó. 79 Ft/db. Ha megrendelem, akkor 19 Ft/db. Mivel ma reggel küldte a képeket a Bimbóm, nem tudtam megvárni a megrendelést. Arról nem beszélve, 500 Ft a kiszállítási díj?!?!
További kellemes estét, jó éjszakát, az utánam érkezőknek is.
Szép estét!
Nos meg sütöttük azt a bizonyos Király fánkot. Kitty szerint a Bogi nagymamájának a sütijére még csak véletlenül se hasonlít pedig mindent a leírás szerint csináltunk. Íze már megközelítőleg hasonlít is rá.
Na majd legközelebb hátha!
Azért én nagyon dícsértem , hogy valóban isteni finom , mert ugye a mienk!
Jó éjszakát Mindenkinek!
Aludjatok békésen!
Régen voltam. Sokat gondoltam rátok.
Molly! Köszönöm, hogy megnézted a rajzokat. Magamhoz képest, valóban szépen rajzoltam. Az is igaz, hogy jó tanító nénim van.
Marcsi! Úgy gondoltam, hogy egy hétvégi ott tartózkodást kapnak az Ágóék, de azért a csomag is szuper.
Valcsi! Tényleg!?!?! Nem lehet privit írni!?!?!
Fali naptárakat szerkesztettem, karácsonyi ajándéknak, saját felvételeimmel. Ennyi lesz az ajándék a Bimbóméknak és az Áginak is. Magunknak is szerkesztettem. Dunaharasztin fogják kinyomtatni, összefűzni.
Párat megmutatok. Nagyon nehéz volt a válogatás.
Juhtúrós-tehéntúrós sztrapacskát készítettem ma. Fáj a fejem, bal lábam forgója. Zúg a fülem. Soroljam? Inkább megyek aludni.
Most csak ilyen kurta vagyok.
Jó éjszakát, szép álmokat.....................