Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
ok..akkor én meg azt mondom, hogy nekem ma...nem tudok..kitépték a szívemet... szóval én nem abban a városban lakom, ami tele van szerelemmel
belegondoltam, hogy álomvilágban élni végülis jó..ja nem..csúcsszupi inkább
nem..nem ma nyílt fel a szemem, csak ma valahogy... á, nem bírom ezt megfogalmazni..csak,beláttam,hogy akkora hülye vagyok, hogy az csuda
megint zavaros vagyok...három órája bőgök, nincs agyam
és leginkább azt nem tudom, ki fogja megválaszolni a kérdéseimet...én annyi mindent nem értek
ma kidobtam dolgokat, kitöröltem leveleket, pontosabban a leveleit, csak az baj, hogy ezzel nem kevesebb kérdésem lett, hanem még több
szeretem a válaszokat, szeretem látni az arcokat, miközben válaszolnak...
és most annyi soha többé van bennem
fel se fogja... imád gonoszkodni velem, egyik rosszabb , mint a másik.."mókás", hogy egy olyan ember beszél érzésekről, aki azokkal csak játszani tud...
és most annyira tudom, hogy most én vagyok a hisztizsák...de könyörgöm, amíg nem én voltam a játékszere, tök normális, hiddagt, türelmes, nyugodt ember voltam...
több szappanoperát kellett volna néznem, lehet akkor mindent értenék...bár azoknak meg happy end a vége, úgyhogy valószínűbb, hogy ugyanúgy nem értenék semmit
és bocsánat, hogy kifakadtam, de marhára egyedül vagyok most, mindenki éli az életét
Micsoda hasonlatok
Hááát nekem pedig mégiscsak nagyon úgy tűnik, hogy mindenkié valakié....
Óóóó, ez egy régi szám, még talán a 80-as évek végéről /90-es eleje... !? nemtom pontosan/ a Prognózis együttestől.
Iccaka volt, itt lógtam/bambultam a neten, a szerelemről ábrándoztam, vágyakoztaM, bambuláztam, aztán pont ment a rádióban, és beírtam ide Nektek, csak úgy...:-))
Ja.
Amúgy meg mindig tele van a város szerelemmel, csak mind/enki/ másé...
én nem ismerem.
de..ezt a zavaros a drágát megjegyzem...
és tele van a város szerelemmel?
Küldöm neked, h jobb kedved legyen, és nem adjuk fel, mert akkor is Boldogok leszünk még,mert megérdemeljük!!!!