Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
sziasztok!
tessék engem megdícsérni: fogorvosnál jártam! gyökérkezelni kell a fogamat, aztán majd a többit is rendbe rakjuk. most nagyon elszántam magam.
bozs: nagyon sajnálom, ami anyukáddal történt. jobbulást neki.
a titkosítás ellen nincs kifogásom, csak mondjátok meg, hogy mit kell csinálni, hogy bejussak.
ma beiratkoztam a következő félévre.
gyerekem holnap indul 10. osztályba, nagyobbik ma volt először a fotós suliban.
Vettünk a hörinek hámot. Giz itt neveli most, hogy mit nem szabad rágni, hova nem szabad mennie.
Na, kérdés még egyszer, ha már takiri-re nem reagált senki
Mit szólnátok, ha átvonulnánk egy ZÁRT topikba?
Tehetnénk fel képet, illetve magánügyekről is jobban beszélhetnénk (legalábbis részemről mindenképp, ha már mostanában majdnem folyamatos a jelenlétem )
Itt hagyunk egy hsz-t, hogy hol keressenek minket és a régi lányok is odatalálnak, akár csak olvasni is.
Szavazást kérek.
Takiri: IGEN
Lightgrey: IGEN
Többiek?
Ez meg nem kifogás. Tökgyalud van? Az a régebbi fajta, szögletes alakú, olyan 15*25 cm kb?
Na, azt fordítva ráhelyezed a forró vizes lábasra, tészta rá, fakanállal keverget és kész a nokedli. De csak mer' én is imádom.
Szegényke. Gyógyuljon gyorsan és vigyázzon magára.
Sajnos hamar "hozzá lehet szokni" az anyuk betegségéhez, asszem, itt én tudom a legjobban. Enyém sosincs jól és folyamatosan látom rajta a romlást.
Imádom a nokedlit a paprikás mellé.
Nincs nokedli szaggatóm, ezért itthon én még nem csináltam.
akkor főzhetsz
Gratula
Nagyon sok féle zenét meghallgatok, konkrét kedvencek nincsenek, mindenevő vagyok.
Egyedül a komoyzenés, operás stílus nem jön be.
tegnap pl BódiGusztira tomboltam
Na megvolt a Vandáék 2. fellépése. Kép nincs. Megdöglött a képező.
Képzeljétek, tegnap újfent meglépett a Lajos. Tiszta rezignáltan fogadtuk már. Én nekiálltam csapdát építeni, apa meg megpróbálta becserkészni egy darab sajttal. A sajt nyert.
Már csak a mai nap van a vakációból. Gyorsan elment.
Nemmondod! Hányszor futottam már itt ilyenbe, hát úgy látszik most nálam is kavar a linkelés.
http://www.youtube.com/watch?v=wPRNSlL3wss
r emélem műxik
Szia!
Nem zenét linkeltél, hanem egy nlc oldalt