Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Alakuljon fogyiklub !!!!!
2004-02-24 21:021.
Torolt_felhasznalo_769765
Létrehozva: 2004. február 24. 21:02
Sziasztok !
Szeretném a tükörben ugyanazt látni , mint 4 évvel ezelőtt .
( értsd . 20 kilóval könnyebb önmagamat )
Jár még valaki hasonló cipőben ?
Gondolom igen .
Segítsünk egymásnak fogyizni !!
Március elsejével én mindenképpen nekirugaszkodom , csatlakozzatok !
A részleteket később megbeszéljük ( cél , módszer , számonkérés ...).
Ja !!
Ötletek a klub nevéhez ???
Szeretném a tükörben ugyanazt látni , mint 4 évvel ezelőtt .
( értsd . 20 kilóval könnyebb önmagamat )
Jár még valaki hasonló cipőben ?
Gondolom igen .
Segítsünk egymásnak fogyizni !!
Március elsejével én mindenképpen nekirugaszkodom , csatlakozzatok !
A részleteket később megbeszéljük ( cél , módszer , számonkérés ...).
Ja !!
Ötletek a klub nevéhez ???
Adatok ?
Helyetted senki nem tudja leadni a kilokat. Rossz kifogas, hogy furcsan nezne a csalad, ha tornaznal. Bezarkozol egy szobaba, senki nem latja, ha emelgeted a labad. Fozes kozben en is kostolgatok, de ha nem eszed meg a fel labas kajat, attol nem fogsz elhizni.
Majd akkor milyen szemeket meresztenek, ha nadszalkarcsu leszel!
Szoval felre a kifogasokkal, es ha eredmenyt akarsz, vagj bele!!
(mert látom csak az erősebb nem képviselteti magár )
Mi lenne , ha tét is lenne ???
Tűzzünk ki egy határidőt , amikor találkoznánk !!
Mindenki elgondolkozhatna , mennyit akar addig lefogyni és mindent bele .
Aki teljesíti , az kap egy fagyikelyhet ( he-he , vicc volt )
Jöhetek en is?Egy jo kis kethetes fogyokuraval sikerült leadnom 2 kg-ot, amit az elözö hetvegen szerencsesen visszaszedtem!Segitseg!
Nekem nem sokat kéne fogynom, de ez a legnehezebb a maradék zsírt elolvasztani és izmosodni, erősödni. . .
Én meg minden nap elbukom, mert jön az édesség. . . Mindig jön a csábítás. . . Diétás sütit szeretnék. .
Valaki igazán megvalósíthatná a vágyímít :)
Engem sajna ráz a hideg a káposzta-levestől .
Mozgás? Iskola után már semmire sincs energiám. . . A családom is furcsán nézne rám, ha elkezdenék este tornászni.
Jó lenne, vmi fitnessz-terembe járni - legalább hetente 2-3x-, de unalmas egyedül. . .
Van erre valami hatásos gyógymód?
Én 164 cm vagyok és 61 kg. Szeretnék 54 kg lenni ismét. A múlt héten elkezdetm a 90 napos diétát, de nem igazán tudom betartani. Főleg a gyümölcs-nap a nehéz. Én mélyizom tornára járok hetente 2x.
DDDDDDDDDDDDDdddd