Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
4 nap alatt 3 kiló mínusz
Sziasztok!
Szeretnék rövid időn belül 6kg-tól megszabadulni. Sajna nem nyertem vissza azt az alakot a szülés után még amit szeretnék, 8 hónapja szültem ikreket és azóta a súlyom nem akar lemenni.
Mi lenne, ha közösen fogyóznánk, tennénk fel recepteket, kinek mi vált be, vagy ha kipróbálnátok velem ezt amit most találtam.
http://www.femina.hu/fogyokura/4_nap_alatt_3_ki lo_minusz_fenekrol_es_hasrol_igy_keszitsd_el_otthon_a_fogyok uras_vizet?fb_action_ids=467558316662899&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map={%22467558316662899%22%3A10150456171256449}&action_type_map={%22467558316662899%22%3A%22og.recommends%22}&action_ref_map
4 nap alatt 3 kiló mínusz fenékről és hasról: így készítsd el otthon a fogyókúrás vizet.
Lenne kedve vkinek csatlakozni hozzám? Holnapután kezdeném az egészet.
No azt a 10 percet tornázd fel 1 órára... :)))) Akkor már hatásos is lesz.
És próbálj előkeresni szakaszos tréningleírást a neten.
Pl.három perc lassú - két perc közepes - egy perc full speed - 5x ismételd.
Aztán lehet variálni állva tekeréssel, és más kardio-jellegű gyakorlattal.
http://fenci-fenci.blogspot.hu/
Én, ugye...nagyon szépen irom, a negyvenes éveim végén járok.
És én életmódot váltok. A kilóimat is leirtam.
És folyt. holnap a 10 szabály.
Baráti hétvégén voltam a Balatonon, ahol mi vendégek voltunk, viszont mi főzünk (grillezés), szalonnára sütött tojás, nem igaz, hogy a barna kenyeret nem ettem ezen kaják mellé.
De, kb. 80km bringáztam 2 nap alatt. Az első 4 napban sporttal is nem erőszakoltam meg magam.
Egyetlen deka sem kúszott vissza.
Ma reggel a padlizsánkrémet zöldpaprikára csomóztam és koktélparadicsommal reggeliztem. Két óra múlva barackot fogok enni. És iszom, iszom a vizet.
2011.októbertől-2012 máriusig lefogytam erőlködés nlkül csak kajával 20kg-ot.Igaz nekem nagyon sok feleslegem volt.Aztán még 5ót tartottam is sokáig már az utolsó 5erőltett volt így könnyen visszajött.
Most 10kg-ot szeretnék kb fél év alatt leadni.
Mozgást el kellene kezdenem van is szobabicajom ma tekertem 10 percet :)
Szia!
Én szívesen csatlakozok :)
Visszaolvasom a topicot :)
Bocsi Balatonoztam,
és nem jött vissza. Én is életmódváltok. Körülnéztem a könyvespolcomon, egy, azaz egy darab fogyi témáju füzet a norbi 13 parancsolata, ami 4 hét alatt igér, 10 kg.ot találtam. Végigolvastam és járható út. Elhagytam az összes lisztest, az Abonett is az. Cukrost ...stb., ennyi. Nem fogyi hanem családi blogom van, priviben küldöm a linket holnaptól ott lesz, a mit hogyan.
örülök , hogy van siker élményed . ne éhezz . Egyél két óránként .
tzazikit szoktál csinálni ? Eltelít, finom is ,,,,én szeretem, rántott vagy sült husival, vagy hallal.
Sziasztok!
Tegnap nem voltam, mert bnőztem. Így sikerült egy kicsit bűnöznöm is, meg tegnapelött este is.
De az eredmény így is inspirál 4 nap alatt 1 kg lement éhezés nélkül. Ez szupi.
Így összejöhet júl 13-ig a 3-4 kg mínusz.
A mostani súlyom reggel 64, 3 kg volt
Fenci: gratulálok a -4 kg-hoz. Mivel sikerült ilyen gyorsan elérni?
Éjszakás: szupi ez a lepény, ma ezt ettem reggelire 2 s-s tojásrántottával és sok ubival, nagyon finom volt.
Az új kedvencem zabpehely joghurttal és gyümivel, nálam ez vacsi szokott lenni.
Többiek aki írta, hogy velem fogyizik vele mizu? Miket esztek?
Hihetetlen, de lehetséges!
Itt a példa rá, én. 4 nap alatt 3kg.
Olvastam a topikcimet és inspirált. Igaz én a nyaralásból hazatérve, hetvenkedni kezdtem...na, mondom most vagy soha. És most!