Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Fiatal nagymamák ide
2005-04-18 20:571.
Torolt_felhasznalo_191682
Létrehozva: 2005. Április 18. 20:57
Sziasztok!Biztos sokan vagyunk fiatal / ötven alatti / Nagyszülők!
Néha nagyon nehéz megoldani , minél többet segítsünk gyerekeinknek
abban , Ők is tudjanak kimozdulni otthonról,nem beszélve saját magunk
"szabadságát"meg tartva oldjuk ezt meg.Nekem két unokám van,egy 6 éves kislány,egy3 éves kisfiú,és kb.egy héten belűl megszületik a harmadik kisfiú is.Két gyermekünk van 1 fiú,Ő az idősebb és eg lány,Ő
várja a második babáját.Velük együtt is élünk. A fiamék is közel laknak.
Szóval mindíg van nyüzsi.ÍRJATOK.Szerintem mindig van mit megbeszélni,vagy éppen (csúnyán írva)ki beszélni magunkból ,amit gyerekeinknek nem akarunk szóvá tenni,hisz Ők is külön család már
és akit az ember szeret azt még véletlen sem akarja megbántani.
Néha nagyon nehéz megoldani , minél többet segítsünk gyerekeinknek
abban , Ők is tudjanak kimozdulni otthonról,nem beszélve saját magunk
"szabadságát"meg tartva oldjuk ezt meg.Nekem két unokám van,egy 6 éves kislány,egy3 éves kisfiú,és kb.egy héten belűl megszületik a harmadik kisfiú is.Két gyermekünk van 1 fiú,Ő az idősebb és eg lány,Ő
várja a második babáját.Velük együtt is élünk. A fiamék is közel laknak.
Szóval mindíg van nyüzsi.ÍRJATOK.Szerintem mindig van mit megbeszélni,vagy éppen (csúnyán írva)ki beszélni magunkból ,amit gyerekeinknek nem akarunk szóvá tenni,hisz Ők is külön család már
és akit az ember szeret azt még véletlen sem akarja megbántani.
Itt Angyalföldön hol süt hol meg elbújik a napocska!
Kicsit elvagyok maradva a tennivalókkal de mivel úgy sincs senki aki megcsinálja helyettem így hagyom még egy kicsit hogy szaladjon a lakás! Uncsikát ma nem láttam mert letelt a szabim és ma már dolgoztam, munka után meg gyógytornán voltam! Sajnos szeptember óta küzdök a jobb váll illetve felkar fájdalmaimmal és nem akar múlni.
Minden szépet-jót neketek a kicsihez!
Nem mondod???????
Akkor egy idősek pont az uncsikáink?!
Kitti 4000gr és 56 cm. -es volt. Szopik és szerencsére van tejcsi is bőven!
Most rohanok dolgozni mert lejárt a szabim és mátol munka van!!!!
Én ugyan határeset vagyok mert kereken 50 a korom, viszont első és egyben egyetlen kisunokám május 07. -én született és a Kitti Fanni nevet kapta. Nagyon jó érzés nagymaminak lenni és ezt az érzést semmiért sem cserélném el. Aktiv dolgozó vagyok így nehéz az unokázást megoldani. ( azért meg fogom találni a módját )!!!!!
Egy másik topicon szoktam napi rendszerességgel jelen lenni de lehet hogy itt is lesz mit meg (ki) tárgyalni.
Mindjárt meg is nézem ! Szóval az anyuka kapott egy kis felmentést ! Kell az is ! Én minden nap babázhatok ! De nagyon jó ! :))
Én is raktam fel még képet , de esküszöm nem emlékszem , hogy tegnap vagy tegnapelőtt ! Azért kukkancs Te is rá újra ! :)))
Kellemes időtöltést nektek, meg persze az unokáknak :-)))
Zsazsa, mindkét foglalkozásod nagyon szép.
A kisunoka meg egyenesen csuda :-)))