Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia. Te is megjöttél? Itt is nagyon meleg volt ma.Papa minden időmet lefoglal.
Jó éjszakát szép álmokat, ruzsás csókokat. Marika
De jó is lett volna ebből egy kicsi amikor Szoboszlón áztunk és fáztunk.
Na megyek egy kicsit még pancsikázok aztán alvás!
Jó éjszakát!!!!!
Én is elmegyek pancsizni, utána moziba. valamikor csak jön az álommanó is.
jó éjt mindenkinek
Sziasztok! Csak beköszönök, még mindig 32 fok van kint az ablakban.
Azért mindenkinek nyugodalmas jó éjt, probáljatok pihenni.
Drága Kati! Nappal ki a fene tud enni ilyen melegben.
Éhes vagyok! Segítség!! lecsós szelet....hamm
6 után gyümölcsöt se szabad enni,ha szép akarsz lenni és fogyni,én már lassan másfél év alatt 9 kilónál tartok,most vagyok a verseny sulyomnál-a lánykorinál .
Látom, hogy itt vagyunk. Maradjunk is, ha az NLC is engedi. Azért azt a 30 ezer valahányszázat sajnálom, de a lényeg, hogy együtt vagyunk.
Majd itt is lesz egyszer annyi. Legfeljebb összeadjuk!
Nekem a telek a nyaralás, (de nem pihenés) de sokat gondolok rátok.
Hát képet sajna nemtudok feltenni pedig olyan ügyeset csináltam Na szép estét a lányokra múszály figyelnem ők még visszamentek a medencébe. Még egy két szem cserkót én is eszem.
Kati a gyümi az nem árt?
Akkor Éva jó szorakozást, de azért egy kicsit pihenj is.
Vali! tök jó volt neked, aztatni a hab tested a hűs habokban, közben gyümölcsöt enni
Éva szerintem mindenki itt van. Amit visszatudtál olvasni, az csak elment az éterben de nem jelent meg. Probálkoztunk, mert 06.22.-i 22.53 Kincsinek volt az utolsó hsz.-a amit még lehetet olvasni. és láttuk hogy más topikokon meg beszélgetnek, Igy kinunkba inditottuk ez, ami csak ma reggel lett jó, illetve azota kerültek elő a többi hsz is ami keringet az éterben
Sziasztok szép délutánt.
Képzeljétek kaptam választ.Még csinálják az NLC.valami letőltéses problémájuk van
Látom vannak mások is X-szek.
Ja Vali vagyok hátha X-leszek. Tök jó ez a játék. Már nem is vagyok dühös,pancsoltam az uncsikal.A létra a medence mellett onnan cseresznyésztünk
Nekem is a képet nemtudom feltőlteni
Visszaolvastam, itt is, OTT is.
Jó lenne már egy helyen megmaradni.
Holnap megyek vissza, szerdán páromnak vendégek, csütörtökön a net-klubosaim jönnek.
Sziasztok! Itt vagyok egy kicsit, most mentek el a gyerekek, voltak de. az eskűvői ceremonáit elrendezni. Utánna a Petinek vettek egy öltönyt,közben itt is voltak, mentek a templomi okitásra. Most beszélgettünk, elmentek. Ma nem főztem mert tegnapról maradt, és éppen most volt nagyon éhes a pici fiam. Mondtam összedobok valamit de már nem várták meg, elmentek. Most én is eszem vacsit egy kis kenőmájas kenyeret, mert a kovászos uborkám még nem jó, tegnap tettem ki az ablakba, Lehet hogy már jó is lenne ott 42 fok volt. De majd holnap szüröm le, és teszem a hűtübe, mert hidegen szeretem.
Ja és nekem is lassan meg kéne vennem az örömanya ruhámat
Na nem üvegekbe hanem a hasamba raktam!
Az idős emberek nagyon nehezen viselik ezt a nagy meleget.
Bevallom én "félidősen" is nagyon pihegek. Ma volt egy kis vita a nagyon nagy főnök asszonnyal mert holnap 13 órára szerveztek egy előadást a parlagfűről a hozzánk 6 megállónyira lévő másik klubba. Azt mondja az okos hogy nem igaz hogy nem jelentkeztek rá. Hát szerintem déli forróságban elindulni egy ilyen előadásra ilyen időseknek kész öngyilkosság!
Végül belátta és állítólag elnapolják az előadást!!
ITT VAGYOK, RAGYOGOK!
Szóval megújult az nlc Lehet ezt még lejjebb fokozni?
AZ üzit saját magamnak adtam fel!!!!!
Postázom újra!
Sziasztok, kár lenne ezt a nagy hőséget ki nem használni! A délelőtt kimosott edzőcipőink így nagyon gyorsan megszáradnak. (hogy ne csak panaszkodjak a melegre  Ma nem voltam még bevásárolni sem, majd elmegyek később, inkább várok a fagyival is.
Marika, válljon be jól a klimatizációtok!
Zsóka megvan!!! Ez az x-esek előnye, hogy nem kell bejelentkezni. Nekem minden szoliirás előtt be kell jelentkeznem.
Levácskám, legalább egy fagyival hütsd le Marcsi nyelvét Bizony ebben a melegben nem szeretnek a lányok fodrászozni, na meg lementek a ballagások, oklevélosztások egy része is. Hosszu lesz sok helyen ez a hónap. Marika
Megpróbálok én is kicsit pihenni. Marika
Iszonyatos hőség van, amilyen hülye vagyok megfürödve, hajat mosva álltam neki az ablakmosásnak. Persze a kidobásra váló ruhát is előbb kimosom, kivasalom, úgy dobom ki.
Igyatok, igyatok, igyatok!!! hideg citromos limonádét, vagy forró teát!
Zsóka bemérte a mester, a hosszu folyosófelüli falra teszi és a mellette való udvari falon ki a teraszra a külső elemet. Állitólag lehüti a lakószobát is, ha nem, butorcsere és kész. Az utcai két nagy szobába nem lehet, mert utcára terveztetés után lehet csak kihelyezést csinálni. Ha nem válik be a nagy szóba hütésére, jövőre időben egy másikat tetetünk arra, és akkor az egész lakás hüthető lesz.
MandulaÉvi a Munkácsy kiállitásra előre rendeltek jegyet és fix időre megyünk 20-an, igy tárlatvezető vár benünket, nem kell sorbaállni. A helyi Tüzöltőparancsnokh. szervezte és hivta meg a fiukat és családját. Marika
Most meg nagyon lassú............remélem hamar megjavul. Mindenkinek jó étvágyat utánna kellemes pihenést. A munkásoknak meg hidegebb levegőt.....................remélem du. már jó lesz
Zsóka
Mi a frászért kell mindig bejelentkeznem? Ennyire sem képesek! na mégegyet:
Ha X-es lennék, mandula voltam.
Na most már nagyon dühüs vagyok. A kedvenc topikom, nem volt elérhető csak ma, miközben a többieken lehetett beszélni. Mivel a mi topikinditonk megszüntette magát, gondolom ezért nem volt elérhető, illetve előjött csak a szöveget amit irtunk csak ma reggel jelent meg .Tegnap nyitottunk egy topikot, ott meg a nevem mellett több esetben is X van, Már rohadtul unom, hogy miért van ez. miota itt vagyok csak ez a nick nevem nem váltogattam.
Illetékesek kérem intézkedni de sürgössen!!!!!
István
Ezt csináljátok utánam!!!