Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Babaruha csere-bere
Kedves Fórumozók!
Jöjjön ide mindenki akinek vannak szép babaholmijai és cserélni szeretne pl. pelusra, nagyobb rucikra, játékra stb.
Nekünk is van 2008. november végi kislányról kinőtt ruháink, bébi kompunk, babahordozónk (03-as szabvány), kis cipőnk, pólya huzatunk stb.
Érdekelne 86-os méretű kantáros naci, vagy ilyen esetleg nagyobb méretű ruhák, játékok (állatos dominó, fűzős játék piciknek, fa kirakók, vizi játékok kádba, vastag lapú vagy fa kártyák, aqua filc, építők, készségfejlesztők stb.)
Sok szerencsét!
--------------------------------------------
AZ ELADÁS SZIGORÚAN TILOS!Ha valaki eladni akar, nem fogjuk elfogadni kifogásként, hogy "nem tudtam".Az illetőt ki fogjuk tiltani a fórumról.
üdv.:
a moderátorok
Sziasztok!
2 db hálózsák:
1. fotó: Kenguru Gold márkájú, használt, de kitűnő állapotban lévő hosszú ujjú hálózsák 68-as méretben 100 % pamut anyagból, könnyen mosható, fehér színben
2. fotó: vastag bélelt hosszú ujjú hálózsák fehér színben, kis esernyős mintával, 100 % pamut anyagból, hossza kb. 80 cm
Sziasztok!
Frissítettem a bemutatkozó oldalamon a babaruha kínálatomat.
Vannak újonnan vásárolt, többségében márkás babaruhák újszülött mérettől egészen 92-98-as méretig.
Bodyk, rugik, pulcsik, nacik, hálózsákok, kabátok, bundazsák, overáll, cipőcskék...sok mindent találsz.
Csomagokba rendeztem megmaradt darabjaimat!
van egy 3-4 évesre lányra való csomim 6db-os és egy kb 1 évesre való 4db-os csomim!
Nekem van néhány fiú rucim.
kb 80-86-os méretű és 92-es lányruha érdekel
Szia!
Más cserébe nem érdekelne?
jajj bocsi a lényeget nem írtam! Cserébe játékok érdekelnének.
Az árat megszokásból írtam oda, bocsánat!
Sziasztok!
Van néhány felesleges, de nagyon szép felsőm. Újszerű, hibátlan és márkás!
Utolsó darabok 590Ft/db
Next, George, Cherokee stb.
Most főként 3,4,5,6 éves lányra valók, de van elvétve még más is!
www.hemos.boltaneten.hu Nézzétek meg őket, mert érdemes!
Kislány ruhák újszülött kortól, kb. 3-4 hónapos korig; nagyon szép, megkímélt állapotban.
Képeket privát mail címre tudok küldeni. (nincs időm kicsinyítgetni a méreteket, hogy fogadja az oldal- ezért előre is bocsánat, hogy itt nem lehet látni)
Üdv
Gabi
Sziasztok!
Igaz kicsit megkésve, de töltöttem fel képeket a ruhákról. Ha valakit érdekel írjon.Ezeken kívül van még sok lányruhám 56-tól 92-es méretig.
Elcserélném a képen látható kisfiú ruhacsomagot.
IN EXTENSIO márkájú mindegyik és ÚJ!
A póló és a nadrág mérete (a címke szerint) 81 cm, 18 hó
A kardigán mérete 74 cm, 12 hó
(a nadrágról leszakadt a címke, a másik 2 címkés)
Cserébe kérnék étkezési utalványt vagy 1 csomag Libero pelenkát vagy 1 neugranormon popsikrémet.
Cserére kínálom megkímélt állapotú Asso 22-es méretű gyermek cipőmet!
Nagyon keveset volt használva, mert legtöbbször babakocsiba utazott a lányom, akkor vettük mikor kezdett járni! Doboza is megvan!
Érdekelne 3db Dm-es Joker kupon, vagy 3 db Dm-es 1000ft-os vásárlási utalvány!
Itt is lehet érdeklődni, meg a basaera@freemail.hu címen!
Sziasztok,
babás-mamás cseréim vannak.Lány és fiú ruhákkal.
ÜDv.
Bea
http://picasaweb.google.hu/11763404987071035 9966
Van róla képem, de sajnos nem tudtam feltenni:(
Sziasztok,
Szeretnék felajánlani egy kiságyra tehető pelenkázóbetétet, teljesen újszerű, egy gyerek használta, valamint egy fehér baldachintartót baldachinnal.
Ha valakit érdekel, kérem küldjön privit.
(Budapesten, elsősorban XIX., vagy Moszkva tér környéke, személyes átvétellel a méret miatti nehézkes postázás miatt.)
Szia Kata!
Engem 68-astól érdekelnének lányos rucik (most 62-est hordunk, 59 centivel született Zsófi) és a fiamról pedig lennének cserébe fiús ruhák.
Tudnál képeket küldeni? Illetve hogy milyen rucik érdekelnek fiúsban, és akkor én is fotózok.
Tekla
Sziasztok!
Kislány ruhákat cserélnék újszülött kisfiú ruhákra!
Vannak cuccaim pici 50,56-os mérettől egészen kb. másfél éves korig vegyesen, mind csodaszépek, sok márkás darab (Disney, Next, stb. stb) van köztük. Kérésre küldök képeket, leírást!
Főleg rugik, bodyk, sapkák, kabátkák érdekelnének kisfiús színekben.
Üdv mindenkinek
Kata.
Továbbá az alábbi kisruhák:
62 Litkey kisruha bugyival
62 H&M kislány ruha
62 H&M kislány póló
0-3 hó Cherokee vékony vászon kertésznadrág
Sziasztok,
az alábbi babaruhákat szeretném elcserélni:
62 C&A body
2 db Cherokee kislány felső 0-3 hó
2 db H&M napozó 56 méretben.
Cserébe érdekelne pelenka, étkezési utalvány, popsitölrő.
Sziasztok! Kisfiú ruhákat adnék 104-es méretig és kislány ruhákat kérnék cserébe 110-es mérettől. Főleg olyat keresek akivel rendszeresen tudnánk cserélgetni. Két iker lányom részére szeretném, mert a két bátyjuktól csak fiú ruhákat örökölnek.
Budapest környékéről
Előre is köszi Kati
Sziasztok!
Ami megmaradt:
74-es zöld,vastag,téli, patentos rugdalozó láb nélküli,jó meleg.kicist plüssös, USA feliratú
Plüs hátitáska,cipzáros,lila
4 db gyerek gondozási könyv
Valaki cserélni?
98-as kisfiú ruha érdekelne vagy 24-es cipő
Sziasztok!
Keresek 25/26-os téli kisfiú cipőt, 27/28-as kislány téli cipőt és 110-es kislány ruhákat!!!!!!
Esetleg 98 kisfiú kabátot,szabadidőruhát.
Priviket várok!!!!!
Továbbá cserélném:
- fehér baldachint (vas nélkül)
- focis sötétítő függönyt
Érdekel cserébe:
fiú ruhák 80-as mérettől, készségfejlesztő játék, vagy valami hasznos babás dolog
Sziasztok!
Cserélném:
- 1x használt cumis lázmérőt
- új NUK 2-es főzelékes, szélesnyakú etetőcumit
- bontatlan Babé popsikrémet
- Milupa pelenkázótáskát
Priviket várok!
Sziasztok!
A fekete pelenkázótáska elkelt, a cipőkből, őszi pulcsikból, játékokból még lehet válogatni.
További képrk a cserebere galériában.
szép napot mindenkinek.
Sziasztok!
Érdekelne valakit 56-74-es lány ruhacsomag cseréje, 56-74-es fiú ruhákra? Természetesen értékegyeztetéssel. Egyelőre nincs pontos listám, még csak érdeklődöm, van-e egyáltalán esély csomagot cserélni?
Sziasztok!
Kinőtte a kisbabád a tavaly őszi, netán a tavaszi átmeneti ruhácskáit?
Nézz szét nálam, találsz neki őszre nadrágokat, hosszú ujjú pólókat, pulcsikat, kabátot, plüss rugikat, hosszú ujjú bodykat, cipőket... újszülöttkortól egészen 86-os méretig jó minőségű pamut, többségében márkás babaruhákat.
Sziasztok!
A hentergő hörcsög és a táska elkelt, a többi még aktuális!!!
őSZI HOLMIK, HÁTIZSÁK, PELENKÁZÓTÁSKA...
SOK-SOK KÉP A CSEREBERE NEVŰ GALÉRIÁMBAN!!!!
Szintén van egy 26-os kislánynak való Coccodrillo vászoncipő,Brio ezüst színű pelenkázó táska, illetve 3 diafilm: Hamupipőke, Csipkerózsika, Gabi karácsonya.
Cserébe Alverde, Babylove termékek, Lego duplo érdekelne.
Bár kezdtem egy új topikot, de ide is felteszem:
Van egy 74-es halványszürke kiskabátunk, teljesen új állapotban. Vastag, téli, könnyű. Egyetlen egyszer adtam a kisfiamra, kinőtte.
Cserébe érdekelne Babylove popsitörlő duopack, vagy Alverde tusfürdő, bőrradír.
A cserét a dunakeszi Auchannál tudnánk lebonyolítani.
Ha valakit érdekel, írjon privit!
sziasztok..rengeteg babaruhám van..56-ostól a 98-asig..
sok uj dara is van közötte..
a belvárosban lakom előre egyeztetett időpontban megtekinthetők nálam.
next, marks&spenser, cactus cloon, mexx ..disney
nagyon sok féle van és valóban nagyon szépek.
Sziasztok!
A bmutatkozó oldalamra töltöttem fel sok babás dolgot. Jó válogatást! Köszönöm!
Szia!
Mire szeretnéd elcserélni?
Sziasztok
Az íwíw-en csináltam egy "eladásaim albumot akit érdekel átnézheti
Postaköltség felét állom, minden kérdésre szívesen válaszolok.
köszönettel Birinyiné Visnyóczki Mónika
lehet ajánlani bárkinek:))
Sziasztok!
Elcserélném kisfiam 1X használt Speedo úszómellényét összecsukható esernyő babakocsira.
A mellény állítható pántokkal, kisbugyival együtt van. kb. 3 éves korra való
Sziasztok!
Ízelítőnek néhány kép:
teszek fel még játékokat, babakádat, ruhaneműt...mindenfélét
És még sok más a cserebere galériámban.
jA, és Budapesten vagyok, de vidékre is elpostázok bármit, csak akkor a postaköltség még hozzáadódik.
Jó válogatást!!!
Szia!
siesta 16-os bőrcipőért mit szeretnél cserébe?
Sziasztok!
Van néhány már feleslegessé vált gyerekrucim, cipőm. Új és használt termékek egyaránt. Elcserélném őket étkezési utalványra, könyvutalványra, barkácsáruházi ajándékutalványra.
A "csere-bere" nevű galériába feltettem pár képet, és folyamatosan töltögetek majd fel.
Ha bármi felkeltette az érdeklődésed, írj priviben egyeztetünk.
köszi, sziasztok,
Rea
Sziasztok!
Alig használt Pierre cardin kengurut elcserélnék pelenkára.
Sziasztok!
7 db ampulla Konakion 2 mg injekciót (K-vitamin) újszülött babásoknak szívesen átadok!
Eszter
Sziasztok!
Cserélnék egy Graco Quattro tour de lux babakocsit.
Van hozzá hordozó, hordózóhoz talp, hogy az autóban csak ebbe kell a hordozót ki és bepattinatni, textilmózes, lábzsák.
A cserét priviben megbeszéljük!!!!
Sziasztok!
Van pár 56-os rugink inkább őszre, és egy 56-os hálózsákunk, ami nekünk már felesleges.
A rugik megkímélt állapotúak, párszor voltak lánykámon. A hálózsákot cska átöblítettem, nem használtuk.
Van még pár babás cuccról is képem a profiloldalamon. Kukkancs be.
Eszty
Sziasztok!
Elcserélném
22-es méretű fiú párszor használt bőr szandi ,magyar Maus termék.
Dobozban, blokkal, belsőtalphossz 14cm.
KISVAKOND DVD eredeti csomagolásban (Kisvakond és az autó, 9mese)
DVD, Diafilm, 98-as ruhák érdekelnek
Sziasztok!
Elcserélném
Kisvakond és az autó DVD bontatlan csomagolásban.
22-es barna Maus bőr szandi, pár alkalommal hordtuk. Belső talphossz14cm. Eredeti dobozában blokkal.
DVD, Diafilm, 98as ruci érdekel.
Sziasztok!
Cserélném:
Kisvakond és az autó DVD új bontatlan.
22-es MAUS barna bőr szandi belső talphossz: 14cm
Diafilm,DVD,könyv, 98-as gyerekruha érdekel.