Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Twixi körmei.. kepek
2005-11-04 20:071.
Torolt_felhasznalo_566716
Létrehozva: 2005. november 4. 20:07
Sziasztok! csak azert csinaltam ezt a topicot, hogy ne kelljen mindenkinek külön elküldenem emailben a kepeket...=) igy csak a cimet kell megadni es barki megnezheti.. most felrakok par uj fotot.. nem sok van sajna.. de majd meg gyartok=) pussssssssz
Én szolnoki vagyok ha valakit érdekel....
Twixi már kezdtem megiedni.
Basszus,én tényleg azt olvastam!
Ja,én Zalaegerszegi vagyok!
Tényleg lányok ti hava valósiak vagytok?
Twixi Bécsben van azt már tudjuk,a többiek honnan írnak??
Én Balcsi-parti vagyok (Zala megye)
Sziasztok Mindenkinek!
Twixi nagyon írigyellek!Kezdő manikűrös pedikűrös vagyok már kb 3 hónapja végeztem a tanfolyammal de még nem kezdtem el a szakmát. Szeretnék jó körmös és jó pedikűrös is lenni de eléggé bizonytalan vagyok a munkámmal kapcsolatban. Kerestem segítséget már de sajna mindenki csak anyagiak fejében tud segíteni. Őszintén szólva néha megbánom hogy egyáltalán ennyi pénzt és energiát beleöltem e szakma megtanulásába. Sok fórumot nézegetek de csak nézegetek, nem tudom mitévő legyek.Egyébként gratulálok tényleg szépek a mu¬nkák.
Végig néztem a topicon az összes képet. Hát csajok....gratulálok!! Nagyon ügyesek vagytok! Kár hogy nem pestiek vagytok!
"J"
Sziasztok!
Twixi gyonyoruek a kèpek. Miota csinàlod? Milyen zselèt hasznàlsz? kezdèsnek szerinted hàny szint kène venni?
Gratulàlok
udv IBOLYA
Uhhhuhhhhhhhhhhhhhh
Nagyon jók a képek!!!!
Színes zselével csináltad őket????Vagy lakkal????Nagyon klasszak!!!
a tip az a müanyag köröm amit a körömre ragasztanak .. azzal hosszabbitjak meg a körmöt.. a zselevel meg feltöltik.. de van epitett is.. ahoz nem kell tip.. mert egy sablont tesznek a köröd ala es zselevel vagy porcelannal meghosszabbitjak..
Nagyon szép képek! Főleg az utóbbi 6!!!!! Köszi!
Kérdésedre válaszolva: én kicsit több mint 3 éve tanultam meg, azóta csinálgatom folyamatosan, de te tudod, hogy nem rendszeresen és sajnos nem főállásban...
Tényleg nagyon jók,vannak érdekesek!
Mindjárt le is mentettem őket!
Köszíííí
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a topikot! Csütörtökön fogok életmben először francia műkörmöt csináltatni, és már nagyon várom!
Lenne egy kérdésem, lehet, hogy nagyon alapvető, de sajna nem vagyok jártas a témában, mi az a tip, és mi a különbség a tip és a zselé közt, vagy hogy is van ez?
Remélem ezt még nem mutattam,de nagyon szépek szerintem
»»
Van még sok mintám csak nincs lefotozva de azt is bepótolom a napokban.Nagyon jo ötlet volt elindítani egy ilyen fórumot.
Én minden nap keresek ujabb és ujabb mintákat.