Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mennyibe kerül az Aloe vera ?
2003-04-12 14:011.
Létrehozva: 2003. Április 12. 14:01
Sziasztok!
Érdekelne , hogy mennyibe kerül az Aloe Veranak van egy készítménye valami tisztitó tea? Az egyik barátomra rásózták 6500 Ftért és kicsit sokalta főleg baráti áron.
Érdekelne, hogy ennek mennyi az ára ha valaki tag vagy nem tag vagy bárhogyan is?! Előre is kösz
Érdekelne , hogy mennyibe kerül az Aloe Veranak van egy készítménye valami tisztitó tea? Az egyik barátomra rásózták 6500 Ftért és kicsit sokalta főleg baráti áron.
Érdekelne, hogy ennek mennyi az ára ha valaki tag vagy nem tag vagy bárhogyan is?! Előre is kösz
hogy lépj be diszkont tagnak,
és akkor nagyker áron veheted a gélt, 5800 Ft-ért!
Elég jelentős különbség, nem?
Ha segítségre van szükséged, szólj nyugodtan!
Ismét Péntek van!
És ennek én most roppantúl örülök! :)
Sokszáz, pár ezer embernek segített már!
(S csak azért ilyen "keveseknek", mert
még túlságosan új a termék, pár hónapos!)
Remélem, azóta már Te is erősíted a csapatot!!! :-)
Amit Te ittál (a nem FLP-s), az nem volt stabilizált, ennyi az egész. Sokan nem tudják, hogy az FLP-s aloe verák részben azért (is?) drágábbak, mint a piacon lévő társaik, mert 100 %-osan stabilizáltak. Az aloe vera ugyanolyan gyorsan "oxidálódó" növény, mint pl. az alma. Mindkettő megbarnul az állástól. Ezért van az, hogy az FLP a teljes aloe vera gyártási folyamatot kézben tartja. Saját munkatársai szedik le és juttatják azonnal a feldolgozó üzemekbe.
Másrészt, mondogatjátok, hogy itt meg ott ennyiért meg annyiért lehet aloe vera tartalmú készítményeket kapni. Megnéztétek a csomagoláson, hogy hány százalékos koncentrátumban?! Ugyanis az Aloe Vera Natur Gél 96, 2 % koncentrációjú, nyilván egy 45-50 %-osat már feleennyiért meg lehet kapni.
Másrészt, BOGIE:
csak óvatosan azzal az aloe vera evéssel, ugyanis az aloe verának többszáz fajtája van, és bizony vannak köztük kevésbé jótékony hatásúak! Az FLP csakis és kizárólag az Aloe Barbadensis Millert termeszti és használja fel, mivel ez az egyedüli fajta, amelyik mindennemű káros anyagtól mentes és rendkívül gazdag hasznos összetevőkben. Nyilván amit a hazai növénykereskedelemben kapni lehet (főként, hogy mindenütt gyógynövényként hirdetik), az nem mérgező, de mielőtt a szádba is veszed, nem csak a bőrödre kened, fuss egy kört, érdeklődj, nézz utána, hogy milyen fajta lehet és mennyire veszélytelen.
Egyébként az Aloe Vera Natúr Gél színe áttetsző, sűrű, én olyannak láttam, mint egy dupla vagy tripla sűrűségű ananászkonzerv-lé, és a növény húsából is kisebb foszlányok úszkálnak benne. Az íze elég pocsék, mármint olyanoknak, akik annyira finnyásak, mint pl. én. De már elsőre meg tudtam inni, öklendezés nélkül, úgyhogy elviselhető. Az őszibarackos pedig kimondottan finom.
Gabanyó!
Lehet, hogy az ablaktisztítód különb flakonban van, mint az AV gélek, de tudod, van egy olyan mondás, hogy csak az eladhatatlan (értsd: vacak) terméket kell agyoncsicsázni, flancosan csomagolni, mivel máskülönben nem vennék meg. Akik megittak már legalább egy flakon gélt, szedték a tablettákat, fújták a First-öt, azoknak nincs baja a csomagolással. Talán kóstolj bele, ne csak fintorogj rajta, lehet, hogy a férjed jót akart neked. Nem egy Bailey's, az tuti, viszont meg fogod látni, hogy 3-4-5 nap múlva úgy érzed magad, mint akit kicseréltek. Pozitív értelemben! :-)
Zsu!
Honnan vetted azt, hogy terhesek nem ehetik, sőt, kifejezetten ártalmas a magzatra?!
Bizonyára nagyon nagy ismerője vagy az FLP-s AV készítményeknek, ha egy ilyen súlyos dolgot ekkora magabiztossággal ki mersz mondani. (Valószínűleg szülészorvos is lehetsz. ) De felhívnám figyelmedet az FLP termékeiről orvosok által írt: "Tisztán és egyszerűen" c. könyv 68. oldalára, ahol is dr. Németh Endre szülész-nőgyógyász hosszasan taglalja, hogy már a terhességre való felkészülés idejétől ajánlja az AV termékeket, végig, a szoptatás befejezéséig! Ellenőrizd, ha akarod (és a téves információ-forrásodat is)! Kismamák sz
termék porckorongsérv esetén? Állítólag porc és sejtregeneráló hatása van.
mert sok mindenre jo
Én Aloe zselékapszulát szedek, 100db van benne, 2000ft-ba kerül, és napi 3at kell belőle bevenni. Én sebészeti probléma miatt szedem, és nagyon sokat segít, hogy a sejtjeim újraépüljenek. Gyakorlatilag egy darab hiányzik a fenekemből (belülről, hogy izgalmas legyen. . . ), mert nyár óta 2műtétem volt, tályog illetve sipoly miatt és rendesen szétcincáltak. Szóval szépen gyógyulok. Nem mondom csodaszernek, de az orvos is látja a javulást, amikor 3hetente "benéz".
Mindenképpen érdemes kipróbálni, arról nem szólva, hogy nagyon jót tesz az immunrendszernek, és több energiám is van tőle.
Puszi!
FLP-s aloés tanácsadót keresek! Légyszi az a. b. a. @freemail. hu címre írd meg a telefonszámod, amin elérhetlek, ha Te vagy az emberem! Nemigen férek nethez, de a freemail-t hetente 2x el tudom olvasni és felhívnálak. Köszi: Anna