Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Csere-bere a fórumon!
2009-05-21 13:301.
Létrehozva: 2009. május 21. 13:30
Kedves fórumozók!
A mai napon útjára indítjuk az új fórumrovatunkat, a Csere-bere rovatot - fogadjátok szeretettel! Ha a jövőben cserélni szeretnétek pl. megunt ruhát, gyerekjátékot vagy könyvet, akkor ide tudtok új cserés topikokat indítani.
Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a fórum Felhasználási Feltételei szerint árusítani továbbra is tilos a fórumon! Ez alól az új Csere-bere rovat topikjai sem kivételek.Valamint ne írjatok e-mail címeket sem hozzászólásaitokba!
Köszönjük.
Moderátorok
A mai napon útjára indítjuk az új fórumrovatunkat, a Csere-bere rovatot - fogadjátok szeretettel! Ha a jövőben cserélni szeretnétek pl. megunt ruhát, gyerekjátékot vagy könyvet, akkor ide tudtok új cserés topikokat indítani.
Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a fórum Felhasználási Feltételei szerint árusítani továbbra is tilos a fórumon! Ez alól az új Csere-bere rovat topikjai sem kivételek.Valamint ne írjatok e-mail címeket sem hozzászólásaitokba!
Köszönjük.
Moderátorok
Keresem cserére Stephanie Meyer: Alkonyat és Újhold című könyvét (megkímélt állapotú is jó). Cseréim: könyvek, DVD-k, CD-k, Ráma szakácskönyv, társasjátékok.
Sziasztok! Rengeteg tefal pontom van, szívesen elcserélném. pl. gyermekdominóra, kirakóra, stb..
A tartalma: 2 éjszakás tartózkodás félpanzióval kényeztető szolgáltatásokkal (pezsgő-, élményfürdők, szauna, gőzfürdő...) a Danubius Health Spa Resort Bük**** szállodában.
Az első éjszaka 28.600 Ft/kétágyas szoba, a második 50% engedménnyel, egy gyerek 14 éves korig ingyenes, a 2.,3. gyerek után 50% engedmény.
Sziasztok én is cserélnék, képek a bemoldalon.
Amire: 42-es felső, Thomas, Ben10, Pókember ágynemű
Sziasztok!!!!
Csereberélnék én is!!!
Kínálok:
2 személyes gyönyörű kanapét,210cm. hosszú,nyitható,csukható,világos zöld színű,hibátlan állapotú,az egész alatt ágyneműtartó van.
keresek:
3 éves kislánynak ágyikót,heverőt,vagy összecsukósat,minden megoldás érdekel.
Szia!
Sajna már nincs meg:(
-Smink termékek(eladó vgy elcserélem "címel
-Pókós nyaklánc
A kérdésem az lenne hogy mir cserélnéd őket?
A fő dolog ami kellene a pókós nyaklánc+és a nagy ssmink csomag??
köszi puszi maya
Sziasztok!
vadi új Cat cipő, 24-es cserélnémvalamire
Sziasztok !
Ismét megkérdezem, hátha valakit érdekel 150 pontnyi LIBERO vonalkód, amiért cserébe működőképes digitális babamérleget keresnék !!!
Priviben várom az ajánlatokat !
Rengeteg új csere a bemoldalamon!
Nézzetek be! Jó böngészést!!!!
Hali!
ha a napszemcsi tetszik,és nem viseltes,és valódi,adnék érte aprítógépet,gyümi centrifugát,vagy turmix gépet...
Sziasztok!
Én Leg magic-et cserélnék.
Azt még nem tudom mire, de ha vkit érdekel irjatok! :)
Lenne valakinek kedve közületek moziba menni? A következő üzenet miatt kérdezem? " Örömmel értesítünk, hogy a nővagyok.hu játékán páros belépőt nyertél a A nő másik arca című film premier előtti vetítésre !
A vetítés 2009.június 17-án, 20 órakor lesz a Művész Moziban (Budapest, Teréz krt. 30.)
Mit adnál cserébe?
Ha érdekel írjál, mert még vissza kell írnom a címedet az enyém helyett!
Swarovski, érme alakú, hattyú mintás és kövekkel kirakott kulcstartót elcserélném!
Érdekel: hidegétkezési utalvány, kultúra és internetutalvány...
Kismama magazin:
2003. áprilisától kezdtem gyűjteni, és legalább 3 egymást követő év megvan végig. Aztán talán van még egy teljes év 2007 vagy 2006-ból. De már kilóra sem semmi.
Cserébe lego, lego duplo, gyerekeknek szóló bogaras, rovaros könyv jöhet:-) Vagy bármi jó ötlet:-)
Sziasztok!
Van egy használt, de kiváló állapotban lévő, csak itthoni netezésre használt laptopom: ASUS A4L + hordtáska + egér + webkamera. 2.8MHz Intel Celeron processzor, 512 MB DDR RAM, 40 GB HDD, DVD olvasó/CD író.
Érdekelne cserébe kultúra utalvány, meleg/hideg kajajegy, könyvutalvány ilyesmi.
Van egy 1x használt Philips Satinelle Soft epilátorom.
Szívesen elcserélném, csak még nem tudom mire.
Esetleg érdekel valakit?
Sziasztok!
Lacoste papucs 40.5es méretben és 2 Chanel napszemüveg keresi gazdáját!
emailben küldök képet!