Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Alakuljon fogyiklub !!!!!
2004-02-24 21:021.
Torolt_felhasznalo_769765
Létrehozva: 2004. február 24. 21:02
Sziasztok !
Szeretném a tükörben ugyanazt látni , mint 4 évvel ezelőtt .
( értsd . 20 kilóval könnyebb önmagamat )
Jár még valaki hasonló cipőben ?
Gondolom igen .
Segítsünk egymásnak fogyizni !!
Március elsejével én mindenképpen nekirugaszkodom , csatlakozzatok !
A részleteket később megbeszéljük ( cél , módszer , számonkérés ...).
Ja !!
Ötletek a klub nevéhez ???
Szeretném a tükörben ugyanazt látni , mint 4 évvel ezelőtt .
( értsd . 20 kilóval könnyebb önmagamat )
Jár még valaki hasonló cipőben ?
Gondolom igen .
Segítsünk egymásnak fogyizni !!
Március elsejével én mindenképpen nekirugaszkodom , csatlakozzatok !
A részleteket később megbeszéljük ( cél , módszer , számonkérés ...).
Ja !!
Ötletek a klub nevéhez ???
Csak én nem a férjemet akartam levadászni abban a bizonyos buliban . ehe
Mondja is néha , hogy a lába tört volna el inkább , mielőtt lement az Old Men's-be !
Keblemre sorstárs !!
A torna tényleg segít !
én:
-175 cm;87 kg.
Az ikrekkel 6 kg-ot híztam ugyan, de rajtam is maradt. Tavaly egy műtét miatt 10 kg-t sikerült leadni , heti 3x tornával.
szeretnék 70 kg-ra lemenni.
köszönöm:-)
Éljen a mozgás! Majd nyáron nézhetnek a fiúk a strandon, de főleg nézhet a kedvesem, micsoda csinos csaj lett belőlem!
De a saláta sem fehérje:-))) Akkor mi értelme van a 4 naposnak. Vagy nem kell annyira komolyan venni?
Köszi a csokitippet. :-))
Én előző éltemben Rubens -korában éltem ( remélem ) és ott kifejezetten jó csaj voltam .
Dorea! Egy tornán sosem vagy egyedül, mások is Veled szenvednek és úgysincs idő közben beszélgetni:-))