Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
nem baj mert olyan jó érzés hogy nem vagyok egyedül . . . . de tényleg.
káár megcsinálni nincs szerepe a rágásban. . azt még a fogdokik is elimerik hogy 4 tök fölösleges fog az ember szájában ami van akinek eleve lukasan jön ki. . .
nehéz is tisztán tartani annyira hátul van
32 helyett 28 fogam lesz . . . még azzal is jó enni nem kell 32
de nem biztos hogy le kell fúrnia. . bár az egyiknél vszínű. . mindegy jobb ha nem tudom hogy csinálja.
és mit csinálnak a férjed cisztájával?
az olyan így amit én látok belőle hogy az egyik fogam befelé nőtt a nyelvem felé nem zavaróan csak egy kis fogszabályzásra szorulna. .
na és annak a fogamnál ott az ínyemnél van egy fekete folt. szintén nem feltűnő de mióta az eszemet tudom ott van . HÁt ez a TATu
meg egy orosz lányegyüttes meg egy állat. -D
semmit nem kell vele csinálni csak így hívják:-DDDDDDDDDDDD
jövő héten megyek bölcsességfoghúzásra. .
azt mondta ők már rég nem vésnek. . . . megfogja kihúzza. . ha nem megy olyan könnyen akkor kicsit lefúr és úgy. . fasza.
kértem egy költségszámítást. . durván 150e forint lesz a vége de inkább több.
De sajnos a félelem az megvan.
kíváncsi vagyok erre a nevetőgázra. . .
vagy mert még bazsoválnak valamit a fogaddal?
a fájdalmat tényleg nem érdemes megvárni mert az őrjítő . . én már csak tudom.
Zoé: miért kell visszamenned?