Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
2006 júliusi babavárók
Sziasztok!
Már láttam egy ilyen topikot,de szerintem az egy kicsit "kihalt".Gondoltam nyitok én is egy ilyen topikot hátha ez sikeresebb lesz.
Én reményeim szerint most várom első bébimet.Én kb.3-4 napja kezdek gyanakodni,hogy babát várok.Ezt 3 teszt bizonyította,mert mind a hárman két csíkot láttam.Remélem sokan élték át mostanában vagy a közeljövőben fogják átélni a két csíkot.
Szerintem nagyon jó lenne ha egy "páran" akiknek mostanába volt pozitív tesztje és úgy számolta,hogy Júliusra várja a babóját együtt követnénk végig a kis babszemek fejlődését,együtt szorítanánk egymásért,hogy jól sikerüljön a szülés együtt ....
sziasztok!!!!!
Persze csatlakozzatok!
Gratula minden friss babásnak!!!
Sziasztok!
Egy ideje mar olvasgatlak titeket, remelem csatlakozhatok hozzatok. Nekem mar van egy ket eves kislanyom es 2-3 honapja probalunk osszehozni egy kistestvert.
Ma hajnalban ket napja mar kesett igy nem birtam tovabb csinaltam egy tesztet. Ketcsikos lett de csak nagyon halvanyan.
Olyan furcsa, meg fel sem fogtam igazan, mert biztos voltam benne, hogy megjon. A kislanyommal rogton tudtam, hogy babat varok mert a cicik oriasira nottek, de most mivel meg mindig szoptatok nem lehettek ilyen elojelek. Sot, 2-3 napja minden pillanatban azt hittem, hogy megjon. A ferjem es a kicsi edesen alszanak, alig varom mar hogy elmeseljem nekik a fejlemenyeket.
Gratula a babasoknak!
Talia
Másfél évnyi próbálkozás után ma reggel pozitív lett a terhességi tesztem. Ez szuper! Pont két éve is terhes voltam, sajnos vetéléssel végződött. Ez a pici viszont kárpótol minden fájdalomért.
Az utolsó menstruációm szeptember 30-án volt, tehát most kb. 3-4 hetes lehet (de inkább 3). Orvoshoz csütörtökön megyek. Valamit azért fogok látni? Sajnos elég magas volt a prolaktinom, ezért kell minél hamarabb mennem.
Jó kis tüneteim vannak: hatalmas mellek, émelygés (már most?), farkasétvágy, a pocim is meg van dagadva rendesen. De pici fájdalmam is van, talán mintha fel lennék fázva, olyan érzés. Szerintetek ez probléma?
További kellemes pocakosodást!
Üdvözlettel, Katica
én is 6 és fél hetesen voltam dokinál..
nem hiszem h korábban lenne értelme..úgyse lát semmit.
Sziasztok!
Most találtam rá erre a topicra.
Nekem ma lett "kétcsíkos" a tesztem. Nagyon friss az élmény, bár már gyanítottam.
nem hét hetesre gondoltál?
egyébként én se értem, miért küldenek többeteket az első pár héten többször is uh-ra???és miért paráztatnak?simán ráérne később pl 9-10 hetesen mégegy uh az első után!!!
nekem is így lesz. dec elsején majdnem 11 hetesen megyek a következőre!
a babának se túl jó a sok uh!!!
Kamilla, Tudd magadban h jön a Baba, és bízd rá, bizalommal h mikor!!!
Drukkolok!
Puszillak titeket!
Lassan elindulok uh-ra.
Holnap nem leszek, csak csütörtökön!
Sziasztok!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: mindent bele, és ne törj le, szorítok érted!!!
Tatuka
Kamilla kitartás! Előbb utóbb sikerülni fog. És hidd el, hogy kárpótol majd a sok várakozásért. Sok sikert, és mindent bele. Aztán beszámolni hónapról hónapra, hogy sikerült-e, vagy sem.
Szorítunk neked, és küldjük a gólyákat arra
Szép napot!
Sajnos nekem most nem jött össze a baba, mert szombaton megjött
Pedig már 2 éve várjuk, és most nagyon bíztató jeleim voltak... Megint várakozó álláspontra kerültem. Nagyon vágyunk a párommal egy bébire, tavaly nov.-ben már terhes voltam, de az vetéléssel végződött...
Elköszönök tőletek, mindenkinek jó egészséget kívánok, vigyázzatok magatokra és a bébikre.
Puszi: Kamilla