Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
szia!
Szerintem nyugodtan mondd el neki! Mert ha tényleg a belsődért/is/ szeret,akkor nem fog hisztizni,meg lebeszélni.Mondjuk én még nem csináltattam meg,de már nagyon érik a dolog. A volt barátom azt mondta,hogyha meg merem műttetni,akkor kidob..de ő egy EGYEDI HÜLYE ESET,a legtöbb srác normálisan reagál,nyugi!
Sziaztok! énis bizony rég voltam, hülye vizsgák, de azért a nagyrészük sikeres ))
de még csak a második vizsgahét és még hol a vége :| No meg ebben az időben amugyis tök rossz kedve van az embernek...
Holnap vok 3 hónapos ám, rohan az idő )
Bár az orrom még eléggé érzékeny ha orrot fujok, mmint erősebben. Csak perze allergiás vok és folyotn folyik a nózim..
pussziiii mindenkinek !!!!!
én is drukkolok!
Senki nem emléxik arra a lányra, akit kerestem? Pedig nagyon jó volt az orra..
J
Mert én Augusztusban szeretném megcsináltatni,már a pénz is fix,a doki is fix,viszont most estem szerelembe egy fiúval és nem tudom,hogy hogyan mondjam el neki...plíííz,adjatok tanácsot!
Köszi!
Remélem minden rendben lesz, és minél hamarabb vissza tudok térni közétek az "élménybeszámolómmal"! Addig is sok puszi Nektek!
Gondolj a végeredményre! Szorítunk!
Ne izgulj minden rendben lesz!!! Gondolj arra, mennyit vártál erre a napra, és végre túl leszel rajta. Gyönyörűségesen szép leszel!!!
Amnt tudsz gyere vissza, és sok sikert!!!!
Holnap lesz a "nagy nap", reggel 6:30-ra kell bemennem a kórházba, a műtét 9-10körül lesz. Jajajj, egyre jobban izgulok!!!! Ugye majd gondoltok rám? Csak picit félek, de azért elkelne egy kis bíztatás!
Természetesen részletes beszámolóval térek vissza!
Puszi Nektek!
Jaj, kérlek nagyon drukkoljatok, holnap már befekszem a kórházba, a műtét előtti este ott fogok aludni, mert messze lakom a kórháztól! Nagyon félek! Hétfőn műtét! MAjd leírok mindent, hogy mi történt!
Puszi mindenkinek!
Én pedig nem jót tapasztaltam...saját káromon - orromon - Szerencsére már csak a múlté, de én őt nem ajánlom senkinek...