Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Molnár Csilla Andrea 1969-1986
2002-11-05 13:461.
Torolt_felhasznalo_839810
Létrehozva: 2002. november 5. 13:46
Sziasztok!
Molnár Csilláról, az 1985-ös szépségkirálynőről szeretnék találni egy fotót. Sehol nincs a neten. Aki tud segíteni, kérem jelezze.
Netán olyan személy is akad köztetek, aki ismerte őt személyesen?
Molnár Csilláról, az 1985-ös szépségkirálynőről szeretnék találni egy fotót. Sehol nincs a neten. Aki tud segíteni, kérem jelezze.
Netán olyan személy is akad köztetek, aki ismerte őt személyesen?
:)
(nem merek hosszúkat nevetni)
egyébként köszi a dícséretet, nagyon kedves vagy. Nem tolakodtál :)))))
a virágnak egyébként volt története, elhagytam épp ezután a fotózás után, és a szertartás előtt 1 perccel találta meg a városban az egyik barátunk :)))
no de ne legyek én a központi téma, én csak a szélesszájú vagyok :))
aki elsőnek talál használható infót a mannheim-i filmfesztiválról, amikor a Szépleányok c. film a legjobb dok. film lett (1987), annak a tiszteletére berakok valami meglepit!!! :)))
ez zsarolás volt, és egyben kis ösztönzés a munka hősétől :))
Gyönyörű ez a vers. . .
:(( :))
Reméljük, van túlvilág meg vannak angyalok, és Csilla a hasát fogja a nevetéstől.
Miért sirattok? Hisz Isten arca volt,
mely simogatóan híven rám hajolt.
És én mentem. . .
S most fényözönben élek és nem vagyok más
csupán tisztult lélek.
Szirom hullás volt. .
Árnyékom lehullt, a szemetek hát könnybe
miért borult?
Ha emlegettek: köztetek leszek,
ha imádkoztok veletek vagyok,
ha rám gondoltok mosolyogjatok
emlékem így áldás lesz rajtatok.
Ezt egy másik topicból ollóztam.
Hogy tetszik?
Megnéztem a bemutatkozó oldalad. Tök szép vagy az esküvői képen :)) (Nem akarok melegnek tűnni, remélem nem tolakodtam)Szép volt a virágod is.
tényleg direkt dugtam be a mellettem elszaladó kutya nyakörvének karikájába az ujjam hegyét. Aztán mondtam neki: Na, Macika drágám, most légy már oly kedves, szorítsd be az ujjam a láncos nyakörvedbe, aztán ugorj egyet úgy, hogy közben pördülj is meg örömödben a levegőben, ezáltal majd jól kitekered az ujjamat, mert szeretném megmutatni a lányoknak a fórumon, mekkora sztahanovista vagyok :)
Már látom is lelki szemeim előtt: a bekötött ujjú szélesszájú kisbéka Molnár Csilla utáni nyomozásai közepette munkahelyi balesetet szenvedett :)
én könnyesre röhögtem magam az elmúlt percekben.
Csak azt nem értem, miért nem kerültünk be a friss fórumok közé??
Nem akarsz énekelni? Én vagyok a szélesszájú béka:-)))
elnéééézést!
na egyből lefagyott a mosoly az arcomról :(
bocs :(
hogy valami vizuális élményetek is legyen, beraktam a bemutatkozó oldalamra a képet, amin a Chrudinák belepottyan a színpadba, egy cserepes virág társaságában.
:o)))))))))))))))))))
várom az élménybeszámolókat!!! :)
mindig beleér a bumszli vmelyik billentyűbe. fura, hogy nem tudok két kézzel gépelni, nekem így egy ujjal nehezebb.
A Kesjár Csabára én is emlékszem, bár róla is csak jóval később, a halála után hallottam. Ő is biztosan megér "egy misét" egy külön topicban, bár nem tudom, Csillát be tudjuk-e "fejezni" valaha.
Szerintem annyi mindenről nem tudunk még Csillával kapcsolatban!Nem értem, miért kellett annak idején hírzárlatot elrendelni, a halála után, ha egyszer minden fejes elhatárolta magát attól, hogy bármiféle felelősséget érezzen a lány halála kapcsán. A hírzárlattal épp a saját felelősségüket bizonyították.
Off: Engem anno a Kesjár Csaba halála is legalább így megrázott (sőt, inkább egy kicsit jobban). Nem lehetne róla is egy ilyen nyomozókörutat indítani? Olyan ügyik vagytok :)))
Is!!! :o)))
sziasztok!
Melyik tetszett, az Alajos, vagy Sándorunk?
:o)))))