Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
A terence Hillnek csodálatos szép kék szemei vannak - mint barátomnak- de avval a nagy melákkal már az agyamra mennek, mert örökké ezekkel a filmekkel tömik a magyar fejét, nincs pénz jobbakra és frissebbekre. Ezért inkább szivesen ismét megnézném az ET-t mert annyira édi volt. Na megint átmentem gyerekbe a Harry Potter után.
Uff én beszéltem
Gojko Miticet láttam úgy 2-3 éve egy magyar tévéshowban, és még akkor is egész jó pasi volt, pedig hol van már az az NDK, és hol van a mi gyerekkorunk, amikor Gojko Mitic volt a sztár!:)) De egy igazán jó pasi nem csúnyán öregszik, sőt!:))
Érden egyfolytában esik a hó, már pedig elég lenne, mert igen kezdem unni, hogy folyton lapátolnom kell. Kellene vennem egy hómarót 40 eFt és azzal motorosan rápattani és nyomatni a havat szerte-széjjel. De még gondolkodom, hogy megéri-e. Mert ha azt veszem, hogy egy hólapát 4000 Ft körül van, akkor kifizetődő lenne, mert ki tudja, mekkora télnek nézünk elébe, és még jövöre is eshet. Kanadában mi van a hóval? Mert hallottam az edusoszilárd mondta az este, hogy arrafelé nagyon hideg van. Azért vigyázzatok mindannyian magatokra.
Orulok, hogy nem en vagyok az egyeduli az indianos konyvekkel. A Winnetou nagykonyv ket peldanyban is megvan, a regi amit otthon rongyosra olvastunk (nagy becsben tartom ) meg egy uj amit ajandekba kaptam :))) Evente egyszer meg most is ujraolvasgatom, es tenyleg igaz, olyankor megint betu szerint godolok a szereplokre :)) A weekendem nem lett valami jo, a nagylanyom eltorte a karjat :((((((
Sunny, igazan erdekes amit csinalsz, bar most, hogy a piciket mondod, nem biztos, hogy kepes lennek ra en ezt csinalni. Gratulalok a hozzaallasodhoz, es ahhoz , hogy ilyen elhivatottsagot erzel :)
A karacsonyfa nalam sincsen meg, igaz harom napja azt probalom kitalalni hova tegyem. A nyaron kicsit atrendezkedtunk aztan mostmeg nem tudom hova tenni a karacsonyfat :((( Tegnap az oruletbe kergettem a macskaimat, mert "gyakoroltam" az orgonamon itt a karacsonyi dalokat. Nagyon nem tetszett a macsekoknak ( a ferjem nem szolt semmit hmmm) mindketto az agy alatt dekkolt amig muzsikaltam.
Nálunk nem esik a hó, edusószilárd azt mondta, nem is fog, ne is várjuk. Haragszom rá!!!!! Miért csak a rosszat tudja nekünk is megígérni? ( de az be is szokott jönni!)
-Bagolyka a vicceid mosolyt csaltak az arcomra
-Aki meg kér kocsonyát röppenés haza és ha marad kaphat. Ha meg alacsonyan szállnak a darvak akkor már sajnos nem lesz.
Megyek körbejárni, mint a falióra. . .
És elmúla a baljós péntek 13, nem adtam fel lottót, bár óránként húztak egy autót tárgynyereménybe, viszont óránként rá se kerülhetett a sor az elszántakra, annyian tiporták egymást a lottózók előtt. Ennyire optimisták az emberek, vagy ennyire más oka lehet? Persze, nem elhanyagolható a ma esti pénzfőnyeremény se, azt megjátszottam még hét elején, amikor nem voltak olyan sokan, ha megnyerem a több mint két milliárdot, mindenkit megvendégelek- de azért készüljetek csak nyugodtan a Karácsonyra, nehogy felkopjon az állatok, rám nem lehet számítani teljes mértékben!:))
Ezeket még nem hallottam, nagyon jók!
Sütés, már megint csak ingereltek vele. Én ma kocsonyát csináltam és egy nagy fazék töltött káposztát, nehogy éhen haljak. De ebből sokan fognak enni, mert viszek szüleimnek is és a gyerekemnek is. Mindjár kevés lett. Olyan morozus szürke nap van ma, és én nem csináltam még meg a nagytakaritást, mint Bölcssali. De maj utolérem magam. Képzeljétek, a volt munkahelyem meghivott 19. -i bucsuztatóra. Pedig én még azt gondoltam elfelejtettek, ma a volt főnököm felhivott és meghivott. Kicsit összeszorul a szivem tőle. De nekik is. Április óta nem is láttam őket.
Sutottem tegnap egy nagy rakas csoroge fankot, most azt ragcsaljuk :))))
Donna, semmi baj, tudod a kutyanak kell legkondi meg futes is :))))
Olyan lassan lehetett feljönni a netre. Mi van velük nem tudom.
Én már kb. 5 éve vagyok egyedül karácsonykor is, és nem vagyok szomoru, mert tudom, hogy a szüleimhez kell mennem másnap és vár a rokonság, tesóm, gyerekem, de karácsony szent este mindig egyedül vagyok állatkáimmal. A párom itt szokott ebédelni velem, gyergyujtás és kicsi beszélgetés, ajándékozás, és megy haza, 1 utcával arrébb. Jól van ez igy. Még egy-két dolgot kell vennem ajándékba de a nagyján tul vagyok és a kaja vásárláson is. Hal kell vagy pujka, meg gyümi, és majd apróságok. Imádom a kar. fa illatát meg az egész készülődést, jövés-menést. Aztán kellemesen elfáradok, elzsibbadok és jöhet az olvasás a finom kis meleg lakásban. Csendesen eltelnek megint az ünnepek, de neszaladjunk annyira előre, még addig van 2-3 hét. Nagyon fáj a fejem bele-bele nyilallik, holnapra enyhülést mond és havayzást. Bizti ettől.