Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Perzsa szerelem???
2005-01-24 17:001.
Torolt_felhasznalo_934243
Létrehozva: 2005. január 24. 17:00
Sziasztok!
Nem tudom, nem olvastam végig a témákat, szeretném, ha valaki segítene nekem abban, hogy több mindent tudjak a perzsákról. Megismerkedtem egy nagyon aranyos perzsa pasival, mi a véleményetek úgy összességében róluk? Kérlek benneteket, hogy aki csak hallottt róluk, az ne szóljon a témához, hanem csak azok, akiknek személyes tapasztalatuk van. Miylen a viselkedésük, milyenek a hagyományaik, hasonlítanak-e a az arabokhoz. Előre is köszönöm....
Nem tudom, nem olvastam végig a témákat, szeretném, ha valaki segítene nekem abban, hogy több mindent tudjak a perzsákról. Megismerkedtem egy nagyon aranyos perzsa pasival, mi a véleményetek úgy összességében róluk? Kérlek benneteket, hogy aki csak hallottt róluk, az ne szóljon a témához, hanem csak azok, akiknek személyes tapasztalatuk van. Miylen a viselkedésük, milyenek a hagyományaik, hasonlítanak-e a az arabokhoz. Előre is köszönöm....
De nekem mmmmmmmmmiiiiiiiiiikkkkkoooooooor??????
Csorsi mesélj hogy milyen egy perzsa apuka?
Csak hogy fel tudjak készülni. . . . . már nagyon várom azt az időt!
hogy ismerkedtetek meg?
ha egy kicsit más hangnemben beszélek vele, nagyon megérzi, szörnyű mennyire érzékenyek az adóvevői. . . . .
képes egy egész álló nap azon rágódni, hogy vajon mivel bánthatott meg. . .
eléggé az elején tart még a kapcsolat, ki tudja még mire alakul, de szerettem volna olyanoktól hallani a perzsákról, akik tényleg jártasak a témában, akik már éltek velük, van tapasztalatuk, hogy mennyiben hasonlítanak az arabokra, de már én is látom rajta, hogy egyáltalán nem olyanok. Komolyan mondom, ilyen kedves pasival még soha nem találkoztam. . . .