Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
J - 38
avant le 20 janvier 2021
Jour J-44
47
rakacsolt=rakapcsolt
Felellt=felallt
48
Elhunyt masodszor is Valéry Giscard d’Estaing... covidban.... 94 eves volt
Elnokunk volt s nagyon szinhazias kilepot rendezett bucsuzasul , amikor elvesztette a valasztasokat .
1981-ben vagyunk , majus 19-en .
Ez a nap a Giscard elso halalanak a datuma.
Bucsubeszedet kellett volna mondania es sok szerencset a kovetkezo elnoknek... Rakacsolt Giscardra a media s lett 7 perc csond . Utana azt mondta , hogy " Au revoir" es felharsant a Marseillaise . Felellt es csak a hatat lattuk , ahogy kihuzott a terembol es becsukta maga utan az ajtot...
Na ez csak azert erdekes , mert kivancsian varom , Narciss Trump kilepo tancat...
Az EMA (Európai Gyógyszerügynökség) tájékoztatója a cukorbetegség kezelésére alkalmazott metformin tartalmú gyógyszerekben észlelt szennyezéssel kapcsolatosan
Ezt bemásoltam a google keresőbe és el tudtam érbűni a cikket.
Sajnálom, pedig úgy másoltam ki-. Ha beírod a keresődbe OGYÉI Metformin, találsz több cikket.
Az enyem sem nagyon : itt ujra
Itt mar 2019 dec 6-an jelentve lett : Magyarorszagon
Szizsuzsoka linkje nem mukodik:
https://www.ogyei.gov.hu/az_ema_europai_gyogyszerugynoks eg_tajekoztatoja_a_cukorbetegseg_kezelesere_
alkalmazott_me tformin_tartalmu_gyogyszerekben_eszlelt_szennyezessel_kapcso latosan
???????????
Ihletet/mondanivalot a Noklapjan keresunk...
Mikor latjuk az angyaltollas feneku örömlany intelligens kirohanasait ?