Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Úttörők voltunk!
2004-06-13 22:081.
Létrehozva: 2004. június 13. 22:08
Annak idején szerintem álmomból felébresztve is fel tudtam volna sorolni az úttörők tizenkét pontját, de ma mar alig emlekszem néhányra. A tagságim sincs már meg, pedig milyen jó emlék lenne. És emlékeztek a kommunista szombatokra, akadályversenyre, zászlós/dobos bevonulásra?
Kinek van kedve nosztalgiázni? És ki emlékszik a tizenkét pontra?
Kinek van kedve nosztalgiázni? És ki emlékszik a tizenkét pontra?
engem mar nem szoktak felbosszantani! meg csak merges se vagyok! csak uuuuuuugy imadok veluk vitazni!!!!!
olyan jo ertelmetlen a dolog!!!!!!
:-)))))))))
No mindegy a legrosszabb akkor is Neki magának lehet. . . :(((( Ez már hatalmas érzelmi sivárságot áerul wl. . :((
Túl sok a rossz tapasztalat.
Inkább tudod mit: "Zengjük a dalt, üde, mámoros ajakkal. "
Milyen sok jó ének volt itt azelőtt.
Nem tudomást venni róla?
Nem értek egyet.
Már VOLT ILYEN, AMIKOR NEM VOLT ÖSSZETARTÁS, MI
LETT A VÉGE?
Minden alul, ilyen sunyi módon kezdődik. Szükséges, hogy maga körül tábort alakítson ki?
Ha azt érzik mindent lehet- hát meg is teszik!
NANEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!
Vagy EZ megengedett?
Mitől lehet letíltani valakit, ha nem ezzel.
Rég jártam erre, nem voltam net közelben sem. Ma bele olvastam, fel vagyok háborodva.
Hol volt szabadságolás mostanában?
Hárshegyi szani?
Ha ez a 1o1 kiskutya topic lenne, akkor Ő lennnye a szörnyella. :))))))))
ennyire uborkaszezon van?
pajtasok, de legalabb nem az uttoroket piszkalja!
egyszeruen zsidozik!
az meg mar nem tortenet. ugyebar!
javaslatom a kovetkezo: onpeldaval mutatok nektek utat!
nem valaszolok az ilyenneknek tobbe!
/eskuszom, eskuszom, remelem kibirom. . . . :-))))/
ha megis. . . . . megtennem. . . . . . . szoljatok raaaaam!
:-))))))))))))
Tudod mi jelent tartozni valakikhez? - nem hiszem, mert az ilyen alakoknak sehol sincs helye. -
Szerintem remek otlet a faliujsag. . . esetleg beszelj waldfee-vel, hogy van-e ra lehetoseg a weboldalon?
Szep napra virradtunk?
A kotozkodok, kellemetlenkedok es ostobak viszont menjenek inkabb mashova.
"Örizd a békét és dalolj velünk!"
tudod meg magadrol, valojaban ki is vagy???
szeretnem tudni, hogy a forum cime az Izraeli uttorokrol szol-e vagy a volt komcsik uttoro gyerekeire utal? Koszi
Lefeküdtél? Akkor szép álmokat!:)))
Szóval: miért vagyok lelkes? Nem is tudom. Végre itthon vagyok, magyarul beszélhetek, süt a nap!!! (Hollandiában tizenvalahány fokok voltak, éjjel még kevesebb, brrr)
Találkozom a barátaimmal, akikkel hónapok óta nem beszéltem. A saját ágyamban alszom, a saját fürdőmben fürdök!
Szóval jó hazajönni.
Na, mielőtt még írok egy esszét, elküldöm, hátha még itt ér a válasz.
Aludj jól Te is, de előtte még-amennyiben elmeséled-mondd már meg:mitől vagy ennyire lelkes? Nem kötelező természetesen!
Kitaláltam valamit! Mármint, hogy mi lehetnék az őrsben :-). Nem lehetnék pl. faliújság-felelős? Vagy olyan már van? Nem, nincs, megneztem (a weboldalunkon)!
Szóval kitalalnam, hogy hova legyenek felteve a legaktualisabb hirek (ez nem azonos az őrsi naplóval! Hanem a fontos linkek, felhívások stb. helye). Lehet a weboldalon is, ha ott akad szamara hely. Aztan estenkent -ejszakankent levadasznam, hogy van-e uj hir, link stb. , es oda tennem, hogy aki visszanez, ne legyen mindenkeppen kenytelen az osszes hozzaszolast elolvasni. . .
Na, mit gondoltok?
Talan a tobb, mint 1000 hozzaszolas egyszerre torteno elolvasasa tett ilyen lelkesse? :-)
Koszonom a priviket, es mindenkinek nagyon szep almokat!!!
Ja, es irjatok majd arrol, mi van a virtualis talalkozoval!
Orizzetek a langot :-)
akkó én is a sarokba támasztom a vasvellát
lerúgom a gimicsimmáimat
oszt ma úriembör leszek, mer a kapcám is letekerem!
le ám, mer szátradnyi kő nekije!
reggel meg korán kő kelnyi
meg kő fejnyi a riskát
a nagyi meg alig bírja má tekernyi a biciglit
tuggyátok, azon van egy dinamó!
úgy csinyálunk ám ááramot mifelénk!!!!!
hujj!
Kb csüt este itt leszek. Vigyázzatokaddig is a topic szellemiségére!
Mindenkinek minden jót!! :O)))))))))************
klem
vagy üvegszem
:-(
Van örsvezető, stb. :o))
Ő jár majd úgy, mint az elnöki pulyka az USÁban. . . :O)
Csak pontosítás végett. . . . a kacsa a nyuszi fején ül. . . . . . a malac fejét kiscsirke csücsül. . . . :o)))))
Sejtettem, hogy disznó vagy (sőt vaddisznó), mert láttam a régebbi honlapod. . . csak gondoltam most váltottál :o))))
Amint jon, teszem fel a kepeket.
Lehet jobban jársz, ha a szabi végén magad szállítod. . .
címe:
a gépek lázadása!
:-))))))
A hűtőnek -ahogy elnéztük Andrissal-szintén annyi. . . :((((
Igen!!! Szó szerint a gépek látadása dolog esete "forog fenn"!:(((
De mondjuk összefügghet a sajátommal is. . . ?
a bőre színe sem izgat
amin röhögni szoktam:
az itteni "kivakarkodott" cigányok, ha az alja romákkal vitáznak, rögtön lecigányozzák azokat!
:-)))))
Szoprán: Mi romlott el eddig? Összeesküdtek a gépek?
Nem elég, hogy nem működnek, még a pénzt is viszik, nem? :O(
Liat?
én egy piszok disznó vagyok!
ilyen sértést!
méghogy nyusz!
egy gyesznónak!
:-/
:-))))))))
Ezek szerint látszik a kép. . . . kb. 3 hónapja nem nyúltam a honlaphoz. Majd pofozgatom saját szórakozásomra.
Ilyen szép nyuszika vagy ? :o)