Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mesefilmek, bábfilmek, mesejátékok, ifjúsági filmek a 70-es, 80-as évekből:
www.varlak-gyerekoldal.fw.hu
Mai mesék is érdekelnek benneteket?
Adventi mesekalendárium.
Szeretném megszerezni régi imádott meséimet!!
Címek:
Paw Paw Bears - Praclifalva lakói
Kissyfur
Münchausen báró kalandjai (meseváltozat) és azok közül is a Holdlakók titka,ha ez a pontos címe!!
Segítsetek,honnan tudom megszerezni ezeket?????????
Még azt a mesét is keresem, amibe Fido bácsi volt a szereplő, annak is a pontos címe kellene.
Meg a Bigacsiga pontos címe??
A Vackor meséjének a pontos címe?
A Jamie és a csodalámpa pontos címe?
A csodálatos Ferdinánd pontos címe?
Annak a mesének a pontos címe, amibe Bernát kutya szerepelt?
Szóval még vannak hiányosságaim.
Van még egy mesefilmem, amit keresek, két egyforma fiú volt a szereplő, olyasmi, mint a Lolka és a Bolka, ha valaki tudja, akkor írja meg a címét.
(sajna az excel táblámba van róluk kép, de nem tudom kiszedni belőle)
Ha valakit érdekel a táblázat szívesen elküldöm, csak írjátok meg az e-mail címet. Meg azt is megírhatjátok, hogy üresen kéritek és próbálkoztok a kitöltéssel, vagy azt a táblázatot kéritek, amibe én már egy jópárat kitöltöttem.
Köszi manosapka, ez a megoldás.
Köszönöm szépen mégegyszer.
itt van egy kép
őrá gondoltál?