Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Milyen pezsgő és virsli?
2007-12-21 20:451.
Létrehozva: 2007. december 21. 20:45
Milyen pezsgőt iszol szilveszterkor?Van 400 ft-os pezsi az Osenben, szovjet, de én a Tokaji pezsgőt szeretem.
Virsliből melyiket szereted?az az igazság nekem régen kedvencem volt a Valdor virsli, de mostanában nem látok sehol,vagy csak én vagyok a figyelmetlen?
Igen ittam.
Nem véletlenül borsos az ára
én igen, de csalódás volt. na nem rossz pezsgő, csak ezért az árért talán még többet vártam volna.
virsliben mi is a zimbo juhbeleset favorizáljuk. már amikor virslizünk, azért nem ez a jellemző vacsi otthon. persze szilveszterkor ki nem hagynánk semmi pénzért
a törley brut is jó
Ez így igaz. Az édesek azok már pancsolt löttyök.
Mumm pezsgő!
....pedig nem is én írtam a cikket...
De tény, hogy talán ez az egyedüli virsli, amiben nincs szója.
Jó választás a pezsgő!
Borász ismerősöm szerint "A PEZSGŐ" az száraz.
Én is az extra dry-t szeretem vagy a Törley brut-ot.
Igaz egyik sem 400.-Ft
Wiesbauer-Dunahús bécsi virsli. Esetleg Zimbo bécsi virsli. Alább nem adom.
http://www.deluxe.hu/cikk/20071220/a_szilveszter_es_ a_virsli_osszetartozik_teszt/
Ezt most miért mondtad?