Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ágyi poloska S.O.S.
2008-08-28 19:391.
Létrehozva: 2008. augusztus 28. 19:39
Sziasztok!
Lécci segítsetek! Valahonnan ágyipoloskáink lettek. Már le is fujattuk, de csak csipkednek, tehát nem használt igazán. Van valakinek esetleg tapasztalata, mivel lenne érdemes próbálkozni, hogy megszabaduljunk tőlük!!??? Örökre!!!
Láttál egyet is?
A poloskacsípés ha jól emlékszem, olyan lencsényi kerek piros folt.
Van akinél allergiás tüneteket okoz.
"nem fektetunk mindenkit be a sajat agyunkba"
Nem lapostetűje van!
Keresni kell!
Szedd szét az ágyat, nézd meg a sarkait.
Szekrény fiókjait húzd ki, nézzd meg stb.
Éjjel kapcsold fel a villanyt, legtöbb esetben, látni, hogy menekűlnek. Nem csípik a kivilágítást.
Mi akkor hetekig villanynál aludtunk.
A mieinknek csak egy volt, szerencsére.
Amúgy a szakember azt mondta, hogy a nedves, nyirkos helyeket nem szeretik, és ezen a honlapon, amit linkeltem is ezt olvastam.
"amíg meg nem lett a fészkük... :-( "
Nem 1 fészkük van!
Az ágy sarkai, szekrény repedései stb. Szerintem nincs kimondottan fészkük, hanem egyes helyeken többen dekkolnak.
Csak úgy nem lessz poloskás az ember.
Úgy 45 éve, mikor új lakásba költöztünk ( József A. ltp ), és a fűtési idény elött a menyezeten megjelentek a bogarak. Üvegbe tettük, és mutattuk az anyukánknak.
A fűtéscsövek mentén jöttek a vendégek társbérletbe.
Na erre minden ágyat átvizsgált.
Szóval lehet, egy befogadott bútórtól, új szomszédtól stb.
A rések között, a tapéta mögött, és minden szinten szinte mindenütt.
Mi hetekig naponta befújtuk az ágyak réseit, a szegőlécet, stb.
A fűtéscsövek átmenő részét begipszeltük.
Nem tudom, hol laksz, de sok panelban a WC mögötti végighúzódó vizesblokkban is terjedhet. A molylepkékkel együtt.
Kitarás, kiírtható.
Szia
Nálunk a koliban voltak a szomszédban... MINDENT le kellett fújni, sőt a szomszéd szobákat is, a radiátorcsövek mellett is át tudtak mászni másik helyiségekbe... de egészen addig nem volt hatásos, amíg meg nem lett a fészkük... :-(
Sok sikert, egészen utálatos élőlények :-(((