Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
én úgy vagyok vele míg fiatal vagyok a feszes, kemény formák jönnek be.
majd nyugdíjas koromban gerjedhetek a puhatestű 70 éves csinibabákra, de addig is a feszes a nyerő:D
bódi meg hargitai szerintem eléggé löttyedtek
Rékáról egyezik a véleményem a Tieddel, viszont a másik két csaj szerintem elég husis, nem tetszenek. A párom ettől kritikusabban szokott fogalmazni velük kapcsolatban.
Én nő vagyok, de megkérdeztem a páromat és Ő a vékony csajokra voksol a kigyurtakkal szemben.
ízlések és pofonok............
egyébként a butasága elég taszító, még ha ő lenne a legjobb nő a földön akkor sem látnám vonzónak..................
En is nö vagyok, megis tetszik a Reka, az arca is, az alakja is (csak a butasaga kevesbe ;-)
En ugyan szinten nö vagyok, de nekem tetszenek a szepen kigyurt, izmos nöi testek (mint pl. a feltett kepen), ha nincs eltulozva a testepites. Az igazi testepitö nök, akik vilagversenyeken szerepelnek, mar nem tetszenek, azok olyan ferfiasak...
Viszont ami meg sokkal rondabb, az a mindenhol logos hájas test :-(
írtam,hogy a kettő között.
pl szerintem rubint réka jól néz ki,bár mondjuk nem versenydiéta után mikor tiszta eres és szálkás.
hanem mondjuk felkészülési időszakban.
ezért írtam,hogy a kettő között van valahol az optimális.
az egy dolog hogy az emberi becsüli mert kitartó volt stb...na de meg is kívánnád????
én is becsülöm azt a férfit aki jellemes és tisztességes, de ha nem tetszik nem fekszem le vele..............
valahol a kettő között.
az első kis p*** semmit nem tud felmutatni,azért hogy így néz ki ő semmit nem tett,egyszerűen csak szerencsés, hogy szép.ez számomra nem érdem.
viszont a második alak eléréséhez nagyon sok munka kell és ezért jobban becsülöm,többre tartom a második nőt
igazabol nem az taszito hogy izmos hanem hogy szalkas. van no akinek jol all ha itt ott izmosabb pl comb vadli de nem konturos eres.
Jah, és nálam nem tudod kihúzni a gyufát. Mindenki más... Mindenki más szeret.
Van aki szeresse pufi testem és nagy cicim.
Én duci vagyok, de úton vagyok a karcsúsodás felé.
Edzem korántsem karcsú testem, átlagosan heti egy kiló megy le.
Akkor megúsztam?
Ha lehet választani,akkor inkább egy nagyon vékony nőt választanék -igen,kis cicikkel- ,mint egy dagibbat. De inkább nem mondok többet ,mert kihúzom a gyufát.
Látványnak meg persze lehet kellemes az utóbbi is,de azért jobb ha valaki edz.
Én azért nem...
Meg mindkettő vékony, csak kicsit másképp.
Ahova járok edzeni a pultos csaj, na ő tényleg vékony... sőt sovány. Nem valami szép látvány. Pedig rendeszeresen edz.
Ha meg azt mondom,hogy a vékony nők tetszenek azért b@sztok le
-k vagytok mind
még jó, hogy egy hete volt nőnap, igazán kedves mondat volt
Nő vagyok, de ha nem haragszol írok.
Egészséges férfiember biztosan nem találja izgatónak a szinte férfitestű, agyongyúrt nőket.
Szerintem egyáltalán nem csinosak az ilyen nők.