Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Hajnövesztés
2009-05-30 20:271.
Létrehozva: 2009. május 30. 20:27
Sziasztok,valakinek van valami ötlete,hogy mitől nő gyorsabban a haj?A Gregor Bernadett azt nyilatkozta valahol,hogy egy olajjal kenegeti,amitől kétszer olyan gyorsan nő.Egyik ismerősőm is ezt használta,ne nem jut eszembe az olaj neve.Ti tudjátok?
Amla Hajkondicionáló Olaj
Ha ezt beütitek a Google-ba ezer oldalt kiad, hogy hol lehet megrendelni!!!
Ja és biztos, hogy ez az, mert megnéztem az RTLbulváron újra a riportot és fel lehet ismerni az üvegcsét!!!
Egyébként nem volt nehéz kitalálni csak be kellett ünti (ezt is a Google-ba), hogy hajnövekedést serkentő olaj, én így találtam meg kb. 5 perc alatt!
Jó hanövesztést nektek!! És magamnak is, mert nekem is ez a célom egy rossz fodrász miat!!!
sajnálom,hogy neked nem jött be:(
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=492204
gre gor Bernadettnek ettől nött meg a haja!!!
Hajhosszabbításon volt!
de a Bánfi hajszesztől BIZTOSAN!!!!!!!!!
Pici macera,de eredmény rövid időn belül.
Tudod, az emberek el szoktäk felejteni az olyat, hogy bérleti dij, rezsi, amortizäcio, hogy az adorol, a TB-röl meg az egyebekröl ne is beszéljek...
Amugy engem is érdekelne mär ez a dolog. Bär az én fodräszom nem Loreallal foglalkozik, ezért nem tudom megkérdezni töle.
Amugy ami még érdekelne, ha tudja rä valaki a välaszt. Egyszer kaptam itt (Sväjc) hajparfümöt. A Lorealtol volt, zöld az üvege. Otthon amikor kerestem, nem tudtak rola, a fodräszkellékesben viszont volt egy olasz miniatür hajparfüm. Ennek a märkäjät nem tudom, de nem volt olyan jo illatu, mint a Loreal. Azota is hajtom, de ugy néznek räm, mint egy marslakora...
Én is...de kalkuláltam kicsit,2 doboz festékkel,vágással nálam is ennyi...
Gondolod fodrászként többet keresnél?? Csak megjegyzem:havi átlag 150-180ezret költök anyagra....
Szia!
Szerintem egy fodrász se szivatja a vendégét (mert nem megy vissza), de kivi lennék mit rakott a hajadra. L'Oreal festékek meg formázók drágák, ha nagyon hosszú a hajad meg esetleg mesterfodrász (akinél min. 3500Ft-tól van hajvágás hosszú haj esetén) akkor elfogadható ár a 9 rugó amúgy. De ha tudod mi volt az kérlek osssszd meg velünk. Nekem amúgy nyáron mindig gyorsabban nő a hajam (gondolom másnak is). Hajvágás után szintén, de aztán normalizálódik.:-)
Nekem anno az aloe vera géltől - mintegy pozitív mellékhatásként - nagyon gyorsan nőtt a hajam. (Viszont zsíros volt a bőröm, amíg ittam a gélt. Lehet, hogy több vizet kellett volna innom, akkor elkerülhettem volna ezt a mellékhatást.)
és hogy visszakanyarodjunk az eredeti témához, tudja valaki az olaj nevét?
engem is érdekelne