Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kinyomoztuk, mi lett a Váratlan utazás sztárjaival
2012-11-21 10:191.
Létrehozva: 2012. november 21. 10:19
Egyetlen szuperképességük sincs, sőt a róluk mintázott bábuk sem hemzsegnek a játékboltokban, pedig Avonlea lakóit gyerekként ugyanúgy imádtuk, mint manapság sokan a Disney-üdvöske Hanna Montanát. Vajon mi lett velük?
Nők Lapja Café: Kinyomoztuk, mi lett a Váratlan utazás sztárjaival
Nők Lapja Café: Kinyomoztuk, mi lett a Váratlan utazás sztárjaival
Nézd mit találtam neked:
http://prairie.hu/tartalom/farm.php
Jaj, az is nagyon jó volt!
Valami rémlik, hogy egyszer olvastam róluk valahol, tán az apukát játszó színészről. Azt hiszem, már ő sem él. Ha tévedek, és keverem valakivel akkor bocsánat, de úgy rémlik.
Na, jól van akkor. :-)
Javítás nélkül cikci volt a kép is, mert hát ugye vele szegénnyel már semmi nem történik.
Reméltem, hogy megérted!
off: (mi gyerekverők tartsunk össze ) :on
Én meg most az Ausztrál expresszt nézem újra hétvégénként. Sorozat+-on adják.
Azokra a szereplőkre is kíváncsi lennék tulajdonképpen. Egyetlen egy szereplő lett nagyon ismert belőle. De a többiekkel vajon mi lehet?
NLC! Nem nyomoznátok ki azt is?
Kérem szépen!
Köszönöm szépen!
Köszi! Még ilyet! Pl.: vol a Brooklyn bridge sorozat is, azt is imádtam!
Jó volt nosztalgiázni! Vagy pl.. Niels Holgerson!!!! (Igaz, az ottani szereplők mai életét nehéz lenne kinyomozni :-) )
Kicsit country beütésű rock... nem is rossz...
http://www.youtube.com/watch?v=bUnlDWZabUk
Amikor én írtam, akkor még nem volt kijavítva.
Az a no comment!, hogy összacsapott cuccot pakolnak fel, majd ha a fejükre olvassák a hibákat, akkor talán hajlandók javítani.
De még soha egyetlen "elnézést kérünk a hibáért" és "köszönjük kedves olvasóinknak, hogy felhívták figyelmünket egy hibára..." - vagy valami hasonló sem hangzott el.
Pedig mindannyian tudjuk, hogy sokszor kritikán aluliak a cikkek akár stilisztikailag, akár nyelvtanilag, helyesírásilag és még lehetne sorolni.
Érdekes, hogy hirtelen tudták javítani. Nem lett volna egyszerűbb (és hitelesebb) akkor kitenni, amikor már rendesen megcsinálták?
Sőt, több!
http://www.thecanadianencyclopedia.com/articles/ja ckie-burroughs
2010.09.22-én halt meg Hatty néni....
No comment, kedves NLC!
Ahhoz képest, hogy ráadásul már egy ideje nem is él szegény, telejsen jól tartja magát.
Szerintem legalább 1 éve olvastam a hírt a haláláról.
Köszi nlc!Véleménytnyilvánítani már nem is lehet felétek?
A hibát még mindig nem javítottátok ki, pedig a téma sokakat érdekelne!
Ha csináltok valamit, akkor tessék nem félgőzzel tenni!
Én nem csak gyerekként, de felnőttként is imádom, arra viszont nagyon kíváncsi leszek, hogy a mostani Hannah Montana rajongók vajon tíz is múlva is ugyanúgy fogják-e szeretni kedvencüket :)
Egyébként csak úgy szólok, hogy a story4-en pár hete lett vége a sorozatnak, úgyhogy talán nem kellene a hülyeséget terjeszteni, vagy legalább a port-ra lehetne néhány percet szánni :)
...mi pedig nyomozzuk ki, vajon hogyan folytatódnak a szövegek a képek alatt?
Csak a lényeg maradt le