Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mindehol bántcsák egymást
2014-11-15 18:181.
Létrehozva: 2014. november 15. 18:18
miét van aza hogy az emberek csak mindenhol csak bántcsák egymást??? engem nagyon sikszor bánttta bele tehén és utána mindig rosszul éreztem magamat. forgilodta az ágyba meg ijenek. i is mindenki csak báncsa a msáikat ja és a tv benn is mindenhol ezzel hüjítik a népet ezért tart mindenk ott ahol tart!!!!
Egyebkent Te is bantasz, es engemet, mert nincs ekezetem -mikor agyban forgolodasrol irtam, en nem az elmet ertettem "agy" alatt, hanem a butort amiben alszunk, szeretkezunk, forgolodunk (ki a tehennel, ki a helyesirasi szotarral, ki meg a szerelme targyaval ket keresztrejtveny megfejtese kozben)
Ebben nem ertek Veled egyet, a samponok NEM mennek bele az emberek fejebe, meg akkor sem, ha csunya libafos szinuek!
igen !!!
mert báncsák egymást az emberek ! ?
Ejnye, a jezsuitak nem tudtak megtanitani jo modorra? Vagy ezt a kenesei cseledlanyoktol tanultad? Ezt nem vartam volna toled, neha egeszen jol tudtal viselkedni. Eppen a napokban emlegettunk, hogy mi tortent veled, csak nem vegleg kitiltottak?
jól de én nem az agyamba forgollódok hanem az ágyamba a sok csunyaság mitat ami a világba történik az emberek fejébe mossák !!
Egyszer tul sokat forgolodtal es a fejeden landoltal az agy melle?
miét van aza hogy az emberek csak mindenhol csak bántcsák egymást???
A Lőrincze meg csókoltassa....
TV-t is lehet olvasni - a feliratozo opciot kell csak rararkni a musorra..
De az agyban forgolodas a szerelem targyaval meg jobb hatasokat er el, mint a helyesirasi szotarral ugyanezen tevekenyseg. Tehennel viszont nem ajanlott, meg tv-nezes kozben sem.
A bagolynak nem az elete, hanem az elelme a szurke eger. Az igaz, alhuss, ha zargatod.
tugyod meg kedves hogy nem vélenül vagyok ijen
te kis porpiszok !! ijen marhasokon ragadcsz fen te poroiszok keresed a hibát a másikba mert életed szürke mint az egér, huss!!
Én inkább a nyelvtanórán nevelkedtem... Itt a helyesírási szótár nem az asztal kitört lábát helyettesíti, de általában is elmondható, hogy ha a szidott tévé helyett inkább /sokat/ olvasnál, akkor sok problémád megszűnne
Egy nyavalyat! Mindig probalkozik. Ha a topikokbol kirakjak, kezd maganak valami marhasagot.
Lehet szlovak?
En meg azert nem bantalak, mert en meg keresztrejtveny-megfejtesen szereztem a muveltsegem
Ejnye, Jucamuca, atyaid hiaba kenyszeritettek ide, hogy magyart tanulj, semmi sem ragadt rad!
Hat ne jelentkezz a Valo Viulagba, osztan akkor nem leszel benne!
mostmárat tudom hogy te is a tv én nevelkedtél azért bánod a másikat!!!
de ettöl még benne leszek a tévében !!!
Aláírás: Törögg szulttán
Szerintem:
Ha nem tehennel teszed, hanem szerelmeddel, akkor jo dolog az a forgolodas az agyadban - plane ha meg a tv-t sem bamulod kozben okosodas celjabol, hanem inkabb lekapcsolod.
Ha megfogadod joszandeku tanacsaimat, tan meg elorebb is fogsz tartani mint most ott ahol tartasz!
Hogy Kegyedet miért báncccsa mindenki, azt nem csodálom: mivel tettleg HASOGASSA az ember szépérzékét. Aki tényleg nem tud írni, az ne is tegye. Ezt pedig nem bántásból, csak annak megelőzésére javasolnám...
engem nagyon sikszor bánttta bele tehén és utána mindig rosszul éreztem magamat
Ha a bika bántott volna sokkal jobban lennél.