Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Melyik film lehet ez? 2
Sziasztok!
Már régóta keresek egy filmet, sajnos nem találtam meg sehol. Csak az első pár percét láttam, a címét meg nem sikerült megjegyeznem. Valaki ennyiből rá tud jönni, melyik lehet:
Azt hiszem, romantikus vígjáték volt. A film elején egy nő érkezett meg egy házhoz, ahol egy apa lakott a gyerekeivel. A nő talán a gyerekekre ment vigyázni, vagy házvezetőnőnek... A férfi épp akkor távozott, elmentében a kocsijával áthajtott a nő bőröndjén. Volt pár nem kedves szavuk egymáshoz. Ha jól emlékszem, a házban füstölt valami, talán odaégett étel.
Tudom, ez elég kevés, de pont emiatt nem találtam meg a neten keresve. De ha valaki már látta, hátha ráismer...
Köszi előre is!
Cinkee
Köszi még egyszer, mégnéztem online, jól szórakoztam.
Szia!
Sajnos én nem ismerem a filmet, így nem tudok neked válaszolni.
sziasztok és az melyik film, ahol szegény fiú és gazdag olasz lány tanul közösen az egyetemen, egymásba szeretnek, elmennek háborúzni afrikába ahol a fiú megsebesül. A lány apja akkor segít a hazaszállításban, ha a lány lemond a fiúról és a papa jelöltjéhez megy. Ez megtörténik, a fiú híres agysebész lesz, a lány több év múlva agydaganatot kap és elmegy a fiúhoz, aki azonban nem tudja megmenteni
előre is köszönöm
De jó, de jó, köszi!
Ez az! Szerencsére fenn van online is, így nem is vagyok TV időponthoz kötve. :)
Nem is hittem, hogy valaki ilyen gyorsan válaszolni fog.
Ha nem, akkor a youtubon megtalálod, én is ott láttam.
A film címe:Katie Fforde: Szerelem túladagolva. jan.14-én/ holnap / fogják a STORY 5 ön vetíteni 19 órakor.
Jó szórakozást.Remélem módod lesz megnézni!