Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Miss... Vélemények?
2004-10-12 11:381.
Torolt_felhasznalo_479599
Létrehozva: 2004. október 12. 11:38
Sziasztok! A nők lapja honlapján rögtön megakadt a szemem (el is olvastam) a "legszebb, legcsúnyább" c. cikken, amely a szépségversenyről, mint olyanról ír. Kíváncsi vagyok, mi a véleményetek erről a jelenségről? A nőket lealacsonyítja, vagy éppen kiemeli, "megdícsőiti"?? Véleményekre lennék kíváncsi. Te mit gondolsz?
Fülemülével értek egyet, a nem túl dekoratív nők gyakran bújnak a belső szépség szöveg mögé. Pedig hát bizonya külső nagyon is fontos. Bizonyított tény, hogy egy állásinterjún két azonos kvalitású közül a szebb nyeri el az állást. A szép emberekkel szemben kedvesebbek, ők többet el tudnak érni. A mai világban nagyon-nagyon fontos a külső. De számomra nem csak a tökéletes szépség a szép, hanem az ápolt, magára adó, hibáit ismerő és helyesen korrigáló ember is szép.
Szóval a szépség nagyon fontos. De ha belülről nincs meghozzá az adalék, akkor önmagában keveset ér. Bár még mindig többet, mint ha csúnya is lenne.
Nekem nem dekoratív aki lompos, tarisznyás, nem ad magára stb . . . .
Ilyen álomnő a mai hajszolt világunkban sztem kevés van, de a szépségversenyek környékén jó helyen kapisgálsz. . . . .
Ismerek ilyen paraméterű nőket, akik valóban értékesek belülről is. Ezt az analógiát követve minden átlagos vagy az alatti nő, átlagon felüli csodás lélekkel rendelkezik. . .
De erre mondják némely esetben: Istenem segíts, bár ki lehetne fordítani!
Nekem az a bajom a szépségversenyekkel, h. csak a külsőségekről szólnak, semmi más (pl. IQ) nem számít, hiába mondják, h. ezek ún. ösztöndíjprogramok. És csippinek igaza van abban, h. ezt játéknak kellene kezelni, csak sajnos a lányok nem úgy kezelik, nekik ez véresen komoly versenyhelyzet, amiért "ölni tudnának". Én egy kisvárosi szépségkirálynőt ismerek (unokatestvérem), de még ott helyi szinten is iszonyú fúrások voltak a versenyzők között. Ez az igazi gáz!
;)
szerintem egy ilyen "versenyt" a helyén kellene kezelni. játék és nem több. a szépség nem csak szubjektív, de múlandó is, sokaknak meg rohadtul sokba is kerül.