Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Magasságkülönbség.
Számodra mennyire fontos a partnered magassága?
Mindegy, vagy nem az?
Van olyan magasságkülönbség ami miatt nem állnál szóba valakivel?
Ha csak elméletben gondolkodsz mi tetszene a legjobban?
Persze ha beleszeret az ember valakibe akkor nem pár centin múlik a dolog, de ilyen téren is lehet az embernek "esete"...
( Amihez a valóságban nem kell ragaszkodni. )
Nekem elméletben az ekkora különbség tetszik legjobban mint a képen, a lány ( magasarkú van rajta ) pont akkora mint én, 163 cm, a fickó 193.
( Gyakorlatban elég, ha úgy is magasabb valamivel ha magassarkú van rajtam. Azt hiszem 163 centivel ez nem lehetetlen elvárás... )
Ti mit gondoltok?
Szia!
Én is kimondottan a magas fiúkat szeretem, pedig alacsony vagyok... Nálam 180 alatt nem férfi a férfi (bocsánat, ha ezzel vkit megsértek...nem ez a célom) én 160 vagyok a párom viszont 190 és észre sem veszem, mert nálam ez a "normális" Sokan mondják, hogy uhh milyen magas a barátod, de én már észre sem veszem...
Miért kellene...
Attól hogy az ember alacsony, még találja automatikusan vonzónak az alacsony férfiakat.
Azt meg nem várhatod el hogy ember olyan partnert válasszon akit nem talál vonzónak, a te kedvedért...
Mellesleg a képen lévő fickó azt mondta egy interúban hogy a legtöbb barátnője alacsony volt...
( Ez a csaj nem a barátnője, csak odállt a képhez .)
A kép még nem is annyira durva... Van olyan képem ahol a különbség 45cm kerekn. Na az a dúúúúúrva! Meg amikor anyám meglátta. Na az volt a durrrrrrrva...
hát, én a 180 centimmel nem váyok 15-20 centivel magasabb pasasra.
Valahogy kevés 2 méteres ember néz ki jól. A legtöbbjük olyan "amorf", vagy a feje kicsi, vagy a végtagok hosszúak, semmiképpen (ritkán) harmónikusak. 190 centiig azért akadnak jó pesasok azért....
Gyakorlatban elég, ha úgy is magasabb valamivel ha magassarkú van rajtam. Azt hiszem 163 centivel ez nem lehetetlen elvárás...
Na ja, én is ezt gondoltam, főleg, mivel én csak 162 vagyok!!!!!!!
Szeretem, ha a férfi magasabb nálam! Sőt, mit szeretem, elvárom!!!! A 162 annyira kevés, hogy azért azt ne legyen már lehetetlen túlszárnyalni!!! nagyon durva, most biztos megkapom majd, hogy micsoda külsőségekre hajtó kis ... vagyok! Nem igaz!!!!!! de én csak akkor érzem magam igazi nőnek, ha a férfi igazi férfi mellettem, nálam ez jelenti többek között azt, hogy magasabb és szélesebb nálam! Nemrég randiztam egy fiúval, sétáltunk, egy idő után azt vettem észre, hogy fáj a nyakamAkkor tűnt csak fel, hogy teljesen tudattalanul kicsit behúztam a nyakam és még akkor is magasabb voltam, minta fiú! Nem csak ezért nem lett folytatása a dolognak, de nagyban közrejátszott ez is! Egyébként meg el sem tudom képzelni, hogy engem mondjuk ha férfi lennék, ne zavarna, ha a nő magasabb lenne nálam! Annyi nagyon szép pici lány van(ami szerintem tök sexy), lehet ott is párt találni!
Az első barátom 195 cm volt, vagyis több, mint 30-cal több nálam! Fú , nagyon szerettem, hogy ilyen hatalmas férfi van mellettem, a stílusom is egy csomót finomodott mellette! Semmi egyébben nem zavart a magassága, csak néha a hosszúra nyúlt búcsúcsókoktól fájdult meg a nyakam!
kicsi lánynak kicsi pasit, magas nőnek magasat. Ez így igazságos.
Az én 172 centimmel megelégszem azzal, ha magas sarkúban se vagyok magasabb a páromnál (ő 183 cm) Jobban tetszene egy kicsit nagyobb különbség, de egyéb okokból könnyen lejjebb adtam az ez irányú igényeimből Elméletben úgy 15-20 cm különbséget tartottam ideálisnak a férfi javára :) De hát ez igen aprócska tényező. Viszont alacsonyabb barátom sose volt, az borzasztóan tud frusztrálni. Max olyan akivel egy magasak voltunk, akkor szintén háttérbe szorult ez az igényem :D
A képen lévő pár, viszont nekem már erős túlzás, én visszataszítónak tartom az ekkora különbséget. Valahogy az ennyire alacsony nő nekem mindig gyereknek tűnik az ennyire magas pasi mellett...
Azt megtaláltam, de ott az illető a saját párjával kapcsolatban kér tanácsot, nem azt kérdezi kinek mi az esete.
Meg az 2004-es topik.
A több 1000 "megcsaltak", "félreléptem", "fogyni akarok" mellé ez is elfér, nem?
Én 180 cm vagyok, aránylag szűk körből válogathattam,
És mindig "utáltam" az alacsony lányokat ha magas pasikra vadásztak, hiszen az a hasonlóan magas lányok felségterülete kellene, hogy legyen :-)))))
Annyival legyen magasabb a férfi, hogy felvehessek magassarkút! Sokáig úgy voltam vele, hogy plusz 10-15 cm épp jó, de valahogy úgy alakul(t), hogy egyre magasabbakkal ismerkedtem meg , és nem bántam/bánom, sőt! Én 172 vagyok amúgy.
Én 160, ő 195.
Jobb lenne, ha egy kicsit magasabb lennék, és nem lenne ilyen nagy a különbség közöttünk, de ugyebár a szerelem vak, nem ez a legfontosabb.
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=34307
nincs új a Nap alatt!