Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Már nem foglalkozunk vele.
üdvözlettel, a család
Már nem foglalkozunk vele.
Üdvözlettel, a család
Kérem a telefonszámot, köszönettel, N.Miklós
Én ide hordom évek óta
Budaörs; Rákóczi utca
Friedrich Antal; H: 08-17; szombat 08-12; (de ápr. 03. az utolsó "befogadó" nap)
facebook.com/disznovagas
bérfüstölés.hu
17ker
Budaőrsön van egy család, akik régóta füstölnek magánszemélyeknek is. De sajnos nem emlékszem az utca nevére. 2-3 napost is vállalnak, nagyon finom minden.
Ránéztem a guglén, de ott van állítólag másik 5 füstölős hely is, őket nem ismerem. De talán a helybélieknek látszó személyektől jobb infót kaphatsz hamar.
Tehát van a budaőrsi főút, és azzal merőleges az utca, sajnos nem tudok többet mondani. Gondolom nem nagy segítség volt ez neked.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!:)
Szia!
Érd központja??
Tünde
Szia!
Én ismerek egy vidéki családot, ahol vállalnak füstölést, ez Bp-től az M3-as vonalán kb. 35 km-re van. Ha érdekel, el tudom küldeni a telefonszámot.
üdv.
zsé.