Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mit mondanak
2015-09-24 16:081.
Torolt_felhasznalo_854042
Létrehozva: 2015. szeptember 24. 16:08
Mit mondanak rólad az emberek a hátad mögött?
Teszt /Boldogkoi facebook-oldalan talaltam/
En "charmant" vagyok
Sajnos nem magyarul jelenik meg nalam a szoveg , igy sosem fogjatok tudni, mit vesztetek nem-megismeresemmel
Sürgősen mutasd meg asszonynak, merre van a konyha!Ezután már csak várnod kell. Ha szerencséd van, magától kitalálja hogy ott valamivel valamit lehet csinálni, és ha még nagyobb szerencséd van, akkor ehetőt kotyvaszt. 4 óránál többet nem érdemes várni, mert az étel vagy hamuban sült pogácsa, vagy pedig asszony még mindig tanácstalanul nézelődik.
Kiskukac hányadikos?
Isten ujja, az egy fényszög kombináció az asztrológiában. Csak hogy az EZÓnál maradjunk...
Szerinted se normálisak? Szerintem se.
Привлекательный?
Mois je suis attirante- et c'est MOI le + attirante!!!!!!
mais pas pour Kukac ou Manta
Pour Manta je suis 1 couer d'extraterrestre
vonzo vonzobb legvonzobb legeslegvonzobb ..????
Hogy leszunk megosztva ?
Katica biztosan BOLCS lesz...
A "T"
Isten ujja lehet . Fenyeget. A szemelyeskedonek veheto mondatot kitorultem... T-vel kezdodott , mint Talan....
én VONZÓ vagyok....
Max. akkor adhatnék neked igazat, ha te lennél johnny23. De mivel nem te vagy, ezért sorry!
Van egy T betű a hsz-ed végén, az mit jelent? Tanuló vezető?
//Hiaba: a rabszolga az rabszolga marad....//
En teszt es kitoltes nelkul is tudom, es elotted is megmondom azt , amit a tobbiek csak a hatad mogott
T
Az az igazság, hogy a kulcskérdés a tesztben szerintem az, amikor választani kell, hogy melyik kifejezés a "zene füleimnek"... ugyanis erősen gondolkoztam az első kitöltésnél, hogy az intellektuálist vagy a kaotikust válasszam, most kitöltöttem mindent ugyanúgy, de ezúttal a kaotikust választottam, és lőn: lázadó vagyok! Hát így kell ezt csinálni!
Muszáj lesz rád hallgatnom, te vagy a bölcs :-D
Hadd higgyem el azonnal!
Nem vágja el. De ne a saját topikodat offold, szerintem.
Boxold ki a vonzó pofikádat és állj be a sorba migránsnak, ott kapsz kaját!
En segithetek : tudok valami fincsit, ami azonnal elvagja az etvagyadat
Ezt olvasgassad , amig erthetoen megfogalmazom a mondanivalomat a ragalmazasrol/uszitasrol es annak terjedeserol es terjeszteserol...Olvastad a NY Times-et ? Bedobjak Neked reggel a pazsitra ?
Syrian Refugee Tripped in Hungary Fights Unfounded Accusations of Extremist Ties
Semmi. Nem lesz időd semmire, mert mindent tőled kérdezünk meg...
Különben is jó lenne már, ha kitalálnál valamit a marha éhes vagyok problémára. Mit tegyek?
Dehogynem, biztos úgy van!
Hű, mi lesz, ha kiderül, hogy mindenki vonzó és csak én vagyok bölcs egyedül?
Nem létezik!
Tudom, de hát én meg bölcs, szóval ezt nem hagyhattam ki!
Idegenszivu vagyok
bravo, Nikita! Csak igy tovabb
Nekem a vonzó jött ki.
Ezt mondjuk tudtam.
A fórumozók többsége szerint förtelmes vagyok.
Ezt mondjuk nem tudtam.
Hát kapaszkodj meg Mozdonj...
A bonusz az "angyalod" neve .... Az en angyalkam!--->
Szerettem volna egy kicsit, dundit, idoset es bolcset....