Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Reggeli-Vacsora
2004-09-09 11:111.
Torolt_felhasznalo_992675
Létrehozva: 2004. szeptember 9. 11:11
Nincs kedvetek egy új topikot indítani,mi legyen a reggeli és vacsora témakörben?Félreértés ne essék,nem a Mit főzzek holnap topik riválisa lenne,(ez egyébként egy nagyon jó rovat,napi olvasója vagyok),csak már nagyon unom a vajas kenyeret s társait,hátha más másképp"csinálja".Nos mit szóltok hozzá?
Vagy: Egy tonhalkonzerv, 3 ek. majonéz, egy kis reszelt hagyma, 1 kk. ketchup, só, bors. Összekeverni, és pirítósra kenni paradicsomkarikákkal.
Gyors, fini, és egészséges. Nálunk nagyon megy.
- vajas kalács + kakaó
- virsli, lágytojás
- halkrém, kukoricával (ez a kedvencem)
melegszendvics nem kifejezetten diétázóknak: tepertőkrém(kapható készen sok boltban) egy kis teföllel és pici mustárral, borssal összekeverve, vékonyan a kenyérre kenve és megsütve. . . . . isteni!
Esetleg jó még valami szendvicskrém (egyik kedvencem a párizsikrém), amit előző este elkészíthetsz.
Este pedig már lehet variálni, néha egy főtt virsli, egy rántotta, egy melegszendvics (szintén lehet ezerféle), egy házi hamburger, vagy, amit imádok, egy doboz kaja a kínai gyorsbüféből. :-)
Reggelire általában májkrémes szendvicsert eszünk.
Vacsora vagy tojásrántotta mindenféle jóval, főtt krumpli, tepsiben sült krumpli. Lekváros kenyér.
Kakaó és beleáztatva kenyér. tejbegríz. stb.
Rémisztően hangzik, de egyszer nagy bátran kipróbáltam. Nem is volt rossz, de azért maradok a sónál:-)
rántotta másképp?
Stahl Judit műsora jut róla eszembe, csak sose jegyzek meg belőle semmi receptet, ezért én pl örülnék ha jó reggeli tippekkel dobna meg valaki:))))
sziooo