Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Adagolás, ha az orvos másképpen nem rendeli 1-3 gélkapszula naponta. (CF-es)
Ha dohányzol az nagy baj :-))). Akkor az omega3-t meg minden okos dolgot tömhetsz magadba
Semmi nem árt a szívednek, a vérnyomásodnak, az ereidnek annyira mint a cigi.
A leszokás nem nagy ügy, csak nehogy akkor kezd el amikor már nagyon megijedsz!!!!
Többek között erről szól a cikk:
Mikor ajánlott Eredmények Gyógyszerkölcsönhatások
A termék elõnyei Kiszerelés Mellékhatások
Hatása Mikor nem ajánlott? Engedély
Összetétel Tárolás Adagolás
Gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban lehet kapni.
Itt az interneten is lehet rendelni:
ára:
ESKIMO-Kids étrendkiegészítõ (105 ml) - 2. 920 Ft + 25% ÁFA = 3. 650 Ft
ESKIMO-3 halolaj kapszula (105 db) - 3. 556 Ft + ÁFA* = 4. 090 Ft
ESKIMO-3 halolaj kapszula (60 db) - 2. 130 Ft + ÁFA = 2. 450 Ft
ESKIMO-3 halolaj (105 ml) - 2. 848 Ft + ÁFA = 3. 275 Ft
+ szállítási költség
* 2004. január 1-tõl a gyógyhatású termékek ÁFÁja 12%-ról 15%-ra nõtt.
A 100 kapszula hány napi adag?
A norvégban EPA 160 mg
DHA 105 mg
E vitamin 15 mg
kapszulánként, és az www. omega3. hu oldalon 120 kapszula két havi adag 3. 500 Ft
Csak ennek nagy részét nem lehet megvalósitani. :(
Nincs zacskós leves, műkaja, E módjával, (nem tudok mindent magam késziteni), az életem fenntartása sok időt, és idegességet emészt sajnos.
Az a baj, hogy ezek a dolgok annak ellenére alakultak ki, hogy én azok táborába tartozom, akik odafigyelnek. Komolyan.
És mégis jöttek. és ráadásul a klimax-szal meg nincs mit tenni. Az állapot.
Azóta idegesit ez a trombózis téma, hogy két éve egy barátnőm belerokkant. Sajnos az agyában történt.
Azóta élő-halott.
Szóval ez van.
5480. - Ft teljes áron, 4215 hálózatos áron.
Halolaj koncentrátum 1000 mg
ebben EPA 180 mg, DHA 120 mg
E vitamin 10 N. E.
Ne egyél zsírosan ( az olaj is zsíradék ), kerüld a borsot, a sok sót. A gyümölcsök, főzelékek ne hiányozzanak az étlapodról, kerüld a mű kajákat, tasakos gezemicéket és az E betűket.
Legyen vidám társasági életed alkohol, cigi nélkül!
Dohányzol?
Dr. Norvegiát nem ismerem, de nyugodtan keress majd, ha aloés dologra van szükséged.
Ezért keresem az optimális megoldást.
Jó lenne, ha valaki véleményt tudna mondani a DR. NORVEGIA-ról, mert szimpi, ár-hatóanyag szempontjból.
Már egy hete pásztázom a hazai kinálatot. A kinaiban pl. alig van hatóanyag, nincs benne E vitamin.
Ez a tipikus olcsó husnak hig a leve. De ha még azt is figyelembe veszem, hogy hármat kell beveni naponta és mg kell hozzá venni az E vitamint, akkor a pofám leszakad! Drágább mint a többi!
Tényleg! :) :)
Szent a béke? :-))))))))))))
Még véletlenül sem akartalak megbántani!! :-))))))))
:(
Ha már az eszkimókat emlitetted, akkor talán a norvégok is tudják milyet kell csinálni. és mégis csak 3. 500 Ft 120 db kapszula. napi kettő. és van benne E vitamin is. És ha megnézed: naturtermék.
Kicsit finomabban is ajánlhatnád.
Nekem tényleg el kellene döntenem.
Nekem azt mondták, hogy nincs.
De hallottam különben egy ilyen mlm-es termékről (nem tudom hogy melyik hálózat) de 8400 Ft 120 db kapszula. Ez szerintem őrülten drága.
Egyenlőre a Dr. Norvegia honlapján ragadtam le. Nagyon szimpi.
Mert ugye van pár (származását nem irom) ami igen gagyinak tűnik. Nincs benne szinte semmi hatóanyag, azért nagyon sokat kell enni naponta, vagy nagyon drága.
Enném én de melyiket? Viszont ha te nem élsz tthon, akkor nagyon nem tudsz tanácsot adni ugye?
És azt milyen gyártmány, ami neked van. Ez a norvég?
A cukor, a koleszterin és a triglicerid értékem kicsit a határ fölött van. + klimaxolok. Klimaxban (előtte, alatta, utána) infarktus veszély van (igen nagy) nőknél, ha a triglicerid érték magas.
szóval elkerülendő a gyógyszerek tömkelegét később (esetleg infarktust és trombózist) hát ezért.
Gagyit nem akarok, de akkor melyiket?