Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Franciaágyat - hol?
2004-11-01 21:171.
Torolt_felhasznalo_398313
Létrehozva: 2004. november 1. 21:17
Sziasztok, sürgősen szeretnénk venni 160 x 200-as ágykeretet, van esetleg tippetek, hol érdemes megnézni, esetleg tapasztalatok árral, minőséggel kapcsolatban? Inkább fa legyen mint laminált, de nem kizárt az sem...
Minden hozzászólásnak örülnék!
Minden hozzászólásnak örülnék!
Nem tudom bár meddig tart a Cardo akció, de mi ennek a keretében vettünk egy ágyat. Az egyik legjobb Cardo matrac, meg ágyrács, plusz egy egyszerű, de szép bükk szinű ágykeret, szóval minden együtt 240 ezer volt az akcióban. Nagyon örültünk neki, a héten szállítják. Nem baj, hogy nem túl díszes az ágykeret, majd egy jó ágytakaróval, meg párnákkal szuper lesz :-)
engem csak a keret érdekelne, és inkább a bükk. a csomós fenyőt nem szeretem! hol érdemes ilyet nézni? a Sconton, kikán, ikeán már túl vagyunk.
a Cardo alapok is keretesek. . . kivéve, ami anemjuteszembemilyen.
A Sconto az Árpád hídnál van, nemrég kanapét néztünk ott, nekünk nem tetszett.
Aki anyagilag megengedheti magának, annak javaslom a Cardo-t! Sokba került, de azóta is áldom az eget, hogy rászántuk a pénzt, mert hihetetlenül jó!
Ha mégsem a Cardo mellett döntötök, akkor is javaslom, hogy a matracra nagyon figyeljetek oda, mert nem mindegy, hogy hogy pihen a testünk, gerincünk éjszaka.
A keret az a matrac körüli keret, illetve van olyan, aminek nincs kerete, hanem rajta van a matrac, pl. ilyenek lehetnek részben a Cardo alapok is, az ágyrács pedig az, amit a matrac alá kell tenni.
üdv.
mirjam
Mi az RS búroráruházban vettünk egy 180x200-as fenyő keretet ágyráccsal kb. 3 éve, most ez az ágy kb. 35. 000 Ft. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, jó minőségű, "strapabíró". Matracot a Metro-ban vettünk hozzá, két db 90x200-as Billerbeck-et.
Fenyőbútorok terén az RS-t csak ajánlani tudom, nekünk a többi hálószoba bútorunk is onnan van és "bejött".
Természetesen ott van 140-es és 160-as szélességű is.
Egyébként a Reitter Ferenc utcában van, de fent vannak a neten is (www. rs. hu).
Jó nézelődést!
Mi a különbség az ágyrács és az ágykeret között?
Bocsi, de nekem eddig csak sima epedásom volt. . . :)))