Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Angyali érintés
2005-01-03 18:031.
Torolt_felhasznalo_716629
Létrehozva: 2005. január 3. 18:03
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy volt e valakinek szerencséje megtapasztalni az angyalok közelségét, jelenlétét.
Találkozott-e már valaki angyalokkal? Kérte e a segítségüket?
Mik a tapasztalatok?
Előre is köszi Mindenkinek!
Arra lennék kíváncsi, hogy volt e valakinek szerencséje megtapasztalni az angyalok közelségét, jelenlétét.
Találkozott-e már valaki angyalokkal? Kérte e a segítségüket?
Mik a tapasztalatok?
Előre is köszi Mindenkinek!
Nem véletlen, hogy reikisként pont ezek vonzhattak. Nem?
Az biztos, hogy mindenkinek vannak őrangyalai, legalább 2. Nekem állítólag 4, vagy 5 van-ezt a mesterem mondta. Nehéz élethelyzetekben kaphat az ember még angyalokat, segítőket maga mellé. Az biztos, hogy sosem vagyunk egyedül.
Én pl nagyon szeretnék a saját angyalaimmal 'beszélgetni', de úgy érzem, még nem vagyok rá eléggé felkészülve, vagy nem is tudom. Egyszer remélem sikerül.
Én is hallottam már erről. De csak annyit, hogy pl. egy műtétnél az orvos csapat mellett még jónéhány angyal segédkezik.
Talán a legnehezebb, megtalálni saját utunkat.
Egyre jobban szeretném én is már látni őket, de tudom még sokat kell tanulnom és a félelmeimet legyőznöm.
Örülök a témának. Mostanában engem is nagyon érdekelnek az angyalok, angyalokkal kapcsolatos dolgok. Szerintem biztos, hogy vannak, sajnálom azokat, akik nem hisznek bennük.
Nemrégiben kaptam meg a páromtól az Arkangyal Jóskártyát(Doreen Virtue). Nagyon szép kártyacsomag, ajánlom mindenkinek.
Sajnos én sem 'láttam' még angyalt, vagy lehet, hogy láttam, csak nem igazán tudatosult bennem.
Egy tapasztalatom van, vagyis nem saját, csak fültanúja voltam. Pránás vagyok és a mesterem nagyon tiszta ember, látó. Az egyik tanfolyamon a párommal együtt voltam, és ő éppen meditálgatott mellettem. Amikor végzett a meditálással, a mesteremmel beszélgetett. A mesterem pedig azt mondta neki, hogy 'Látom jól sikerült a meditáció, az angyalkák már ott voltak feletted. ':)))
Tényleg nagyon sokat fáradozhattak azért, hogy veled minden rendben legyen. Olvastam, hogy valakinek egy angyalkája van, de van akinek kettő vagy annál több.
Ebben az angyalterápiás könyvben olvastam, hogy választani is lehet angyalt. Pl. ha valaki műtét előtt áll, betegségben szenved, vagy ha valaki orvos, sebész és segítségre van szüksége, akkor Rafael arkangyal segít. Kérni lehet őt, hogy legyen a segítségünkre. Ebben a könyvben van jónéhány angyal, aki más más "területért a felelős".
Én mostanság kezdek figyelni a jelekre. Bizsergő érzés a fejtetőn, mintha rászállt volna valami. Volt egy különleges eset is.
Néhány hete álmomban láttam aurát. Gyönyörű volt. Lilás, indigó színű. Tudtam, hogy vagy a sajátomat, vagy a kislányomét látom álmomban. Miután felkeltem egy könyvben (Gyógyító kezek) megnéztem, hogy mit jelent ez a szín. Ez a hatodik csakrának, a harmadik szemnek a színe. Elkönyveletem egy szép élménynek.
Pár nappal ezután nem tudtam elaludni, forgolódtam, s már majdnem álomba zuhantam, mikor egy férfihang azt suttogta: Gábriel.
Úgy megijedtem, hogy azonnal felkászálódtam és nem tudtam mire vélni a dolgot. . . még nehezebben aludtam el.
Kb. két hete elmentünk a családdal a Tescoba és a könyvrészlegen az Angyalterápia című könyvet vettem le. Ez már önmagában sem volt véletlen, mint kiderült. Kinyitottam a 87. oldalon, ahol a harmadik szem csakráról volt szó, a hozzá tartozó angyalok pedig: Gábriel és Jofiel arkangyal. Majdnem kiesett a kezemből a könyv. De azután jó és nagyon meleg érzés töltött el. Összeraktam a képet.
angyalok érintését?:) igen. . . kellemes, bársonyos, forróság vagy melegség.
sokszor érezhető fizikailag is, de belül is lelkileg, a szívedben:)
"fentről" érkeznek. :) tudod hogy ők azok:)
tiszták és "fényesek":)