Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Átlátszó folyás sos!
2005-02-16 18:521.
Torolt_felhasznalo_494603
Létrehozva: 2005. február 16. 18:52
tudom, hogy nagyon intim a éma,de nagyon parázok, mert kb 1 hete ilyen átlátszó, furcsa állagú(nem folyékony, hanem inkább mint a tojásfehérje..) dolog...szóval ilyen "jön" alulról, eddig még nem tapasztaltam ilyet. nagyon félek, mert a barátom le akar feküdni vele és már én is kívánom.,de félek elborzad majd tőlem... kérlek segítsetek!!! vki aki tapasztalt már ilyet, írjon!!! mit tegyek?????
elmondom saját tapasztalatimat:
masculart felejtsétek el
lifestyles: hamar kiszárad és még a legvékonyabb sem elég vékony
durex: előfordult sajna nem egyszer, hogy enm ment fel. . .
trojan, kama sutra kiváló
rfsu: a világ 10. csodája, csak sajna nem tudom h lehet-e még kapni Magyarországon
és nagyon fontos, h neked is legyen. . .
terhességi teszt a címe, elég az indítót elolvasni :(
előre is köszi:)
ti is topikoltatok a 13 éves lány kapcsán? :)
szerintem is csak a középidőről van szó, nyugi
Ez valószínűleg teljesen normális, a váladék akkor kóros, ha színes, viszket vagy csíp, és szaga van. Hogy mit tegyél? Gondolkozz a védekezési lehetőségeken. Meg ha komolyan írtad, hogy a barátod elborzad tőled, akkor esetleg rajta is.