Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Cápafog
2006-12-01 18:101.
Torolt_felhasznalo_884590
Létrehozva: 2006. december 1. 18:10
Kedves mindenki, nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet igazi cápafoggal díszített férfinek való nyakláncot venni? A párom ezt akar amióta ismerem (ennek ellenére szeretem  , de fogalmam sincs honnan szerezhetnék neki. Meglenne az ajándékom.
http://www.vatera.hu/listings/index.php?pt=3&q=c%E1pafog&td=1
Az én párom hawaiiról kapott a barátjától egyet még tavaly! Az 100% h igazi. Ezzel nem azt akarom mondani, h máshol nem lehet venni, de eddig én sehol nem láttam olyan igazit!!
Szia!
ha pesti vagy, akkor a Csigaház nevű boltot ajánlom, ott mindenféle ilyesmit árulnak. A 7es busznak a Hungária körúti megállójánál van, a Thököly és a Hermina út sarkánál. Na ott tutifix, h fogsz kapni, ha nem is nyakláncot, cépafogat biztosan és egy ügyes ékszerész fabrikál rá neked bújtatót, vagy ilyen kis fület és felfűzheted bőrre vagy ilyesmire.
Szia!
Akik ásványokat szoktak árulni, kirakodókon, azoknál szokott lenni mindenféle tengeri csigaváz, kagyló és cápafog is. Igazi, a párom is vett már ilyet, nem is egyet és mindig máshol.
De ásványt árúsító boltok is vannak nagyobb városokban, ott biztosan kapsz.