Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Erotikus társasjáték?
Kedves Mindenki, segítsetek nekem!
Szeretném meglepni a kedvesemet valami erotikus társasjátékkal. Csak éppen azt nem tudom, hányféle van ezekből, melyiket érdemes megvenni ill. melyiket nem, hol kezdjem keresni, ilyenek. Én enyhén szégyenlős vagyok, pl. sexshopban még soha nem jártam... Ott kellene kezdenem mindenképpen, vagy van más mód?
Hallottam már ilyen játékokról, mint Sex Hunters, meg régebben a metró volt kiplakátolva vmi S Neky nevezetűnek a hirdetésével... Ismeritek esetleg ezeket, vagy tudtok ajánlani vmi jobbat? Tényleg abszolút nem vagyok képben a témával kapcsolatban... Minden hsz-t köszi előre is!
Sziasztok!
Van ilyen témában több hasonló társasjáték. Vannak sima táblás játékok, meg kártya játékok. Én a Hancúr párbajjal leptem meg a kedvesem.
Nekünk tetszett.
Üdv
Viktor
Szia pápaszem!
Jól hangzik, amit leírtál... Gondolom, nagyon nem vette zokon a párod, amikor megkapta a játékot Azért gondoltam arra, hogy én inkább készen vennék egyet, mert soha nem is láttam még ilyet, lövésem sincs, milyennek kell lennie, milyen feladatokat kell megadni benne stb... Persze némi tapasztalat birtokában már könnyebb dolga van az embernek. De valóban jó ötlet lehet a házilag készített is.
Szia! Az hol kapható? Sexshop? És kb. mennyiért, azt tudod esetleg?
Köszönöm az ötletet!
Szia!
Köszönöm a tippet, megnézem majd! Látod, ez eszembe sem jutott, hogy ilyen helyeken is szokott lenni egy csomó társasjáték, felnőtteknek való is... Csak az a baj, hogy én még ott tartok, hogy zavar, ha az emberek meglátnak ilyesmit a kosaramban. De majd megoldom, köszönöm a tippet!
Olyan nekem is volt. De nagyon gagyi. Életlen és max csak tinédzserek visonganának rajta. De ha jól rémlik nem elsősorban erotikus játék....
Szia!
Én mostanában a Tescoban szoktam látni erotikus társasjátékot, van hozzá elektromos hazugságvizsgáló is, nem tudom mi a neve, és nekem nincs, de ha gondolod nézd meg, hátha jó!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Bár azt kell mondjam, valamivel több hozzászólásra számítottam... Úgyhogy ha van még valakinek tapasztalata, élménye, ötlete, az ne tartsa magában, ossza meg velem, kérem szépen!
Erotika kiállításról tudok, köszönöm, de kilőve. Szombaton mindkettőnknek más dolga lesz, vasárnap meg örülünk, hogy kettesben lehetünk... És egyébként én ilyen helyre nem is mennék, nem érezném jól magam. (Talán már említettem, hogy cseppet prűd vagyok...) Egyrészt ne bámulja a pasim azokat a nőket, akiknek nagyobb mellük és formásabb testük van, mint nekem... Másrészt én meg nem tudnék ott mihez kezdeni magammal, mindenhol csak pucér NŐKKEL hirdetik, az engem nem hoz tűzbe... Meg a szexinek kikiáltott, szőrtelen és túlgyúrt testű, festett hajú fiúkák sem.
Hali,
1. Erotika kiállitás: 3300Ft/fö a belépö....én itt lemondtam rola (6600ért már inkább mást csinálunk)
2. Sex Hunting a pontos neve, én már két éve vettem a páromnak meglepiböl, és mi azota is használjuk...mikor kedvünk van...ha szabályosan játszunk ugy második alkalom után kicsit már uncsi, de mi kitaláltunk mindenféle változatot hozzá...és a 3 erösségü kártyábol mi csak a legerösebbeket használjuk már....sztem nagyon jo, van ennek második része is....de mi még nem untuk ezt sem meg..és vannak üres kártyák is a dobozban, igy ti is alakithatjátok kivánságaitok szerint...
3. én szexshopban vettem, életemben elötte még nem voltam, de abszolut nem gáz....a nagyköruton van csomo üzlet, ugyh válogathatsz....tök nem kell parázni....ha kérdésed van, irj nyugodtan
4. ja, az árát meg sztem simán megéri, talán annak nem ajánlatos egyedül, akinek nincs fantáziája abszolut (márpedig mindenkinek van)
még eszembe jutott: msot lesz az erotika kiálítás, leskelődj a honlapjukon. oda sok lány megy a párjával, nem olyan ciki, mint egy szexboltba bemenni. igaz van belépő, de nagy a vaálszték is, biztosan találtok kedvetekre valót.
a párod meg már a kiálítás ötletét is értékelni fogja.
a szex hunterst nem ajánlom, nem igazán tudtunk mit kezdeni vele.
a többit nem ismerem.