Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Jo kezei voltak a KEZELO-orvosodnak, mi?
Hulye kis p... vagy te!!!!
Ezt én is sokszor hallottam. Eszerint Brútusznékből több van és fontosabb nagyságok (gák) , mint a Brútusznők. Nem tudom, mitől lehet. Talán a nék ráérőbbek, van idejük kiöltözni, megigazítani a sminket. (és tudnak Brutuszra hivatkozni, ha valamit meg kell válaszolniuk- majd az URAM!)
Kemény. (a dokinők férjei ezzel szemben a fasorban sem....ha nem dr egy dokinő férje, az azonnal gyanús. Minden szinten.
,mindig mosolygós,kedves ember.Szerintem én is szimpatikus vagyok neki.
Megnyugodtam akkor ez azt jelenti, hogy nem hiaba valoak az
orvos-beteg kommunikacios kepzesek.Altalaban a betegek fetisizaljak az kezeloorvosaikat, helyzetukbol adodoan elesettebbek, figyelemre megertesre, biztonsagra vagynak amibol adodik neha nemi felreertes Pszichiaterek a legveszelyeztetebbek mert a beteg gyakran ugy erzi senkitol nem kapott ennyi figyelmet .
Oooo ha en elmondhatnam belem hanyan szerettek mar remenytelenul
Kösz, ezt nem tudtam. Ezután majd jobban kihúzom magam, és igyekszem, hogy az állam és a nyakam legalább 60 fokos szöget zárjon be, ha végigsétálok a főutcán.
Egyébként, tényleg elment a téma másfelé. A topikindító próbáljon szerencsét, ha úgy gondolja. Kíváncsi lennék, bejönnek-e a megérzései.
Beleszerettél a dokidba? Egy hét alatt max. megtetszett. Mindennek van esélye. De ált. apányi férfiakba szeretnek bele 16-20 éves lányok. (igazából nem szerettél bele. Imponált, hogy kedves, törődik veled. De neki vsz. semmi szexuális vonzás vagy hasonló sem fordult meg a fejében. (sok csini lány megfordul nála, minden 2. belezúg picit. ) Nem veszi -ha normális-komolyan. Nem bonyolódhat ilyesmibe. Pláne többször. (főleg ha családapa, vagy jár valami komoly partnerrel.
Kedves emléknek jó. Elfelejted hamar.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gondoltam, hogy nincs semmiféle diplomád:DDDD
Ha nem így tapasztaltad akkor sehogyan sem tapasztaltad
Amúgy mi közöd is van hozzá pontosan?
(A számonkérő-kioktató stílusodat nem kérem, köszönöm.)
Én nem így tapasztaltam:) Amúgy te hol is szereztél orvosi diplomát pontosan?
Mert azok is!
Hacsak nem olyan helyre jársz, ahol évközben belegebedsz a házikba (pl.: műszaki) akkor csak a vizsgaidőszak halál.
Az orvosképzésben pláne Hamár...
Ellenben a németekkel!(már csak azért gondolom, mert te tele vagy "kompetenciával")
További jó szórakozást!(legalább olyan jót és vidámat, mint amit nekem okoztak a hozzászólásaid.)
Szia helvécia!
Üdvözlöm a papádat! Mondd meg neki, hogy nagyon szexi pasinak tartom és tök jó fej.
Úgy szeretném, ha magához szorítana és nagyon élvezném, hogy teljesen elveszítené tőlem a józan eszét. Óh, ez az igazi szerelem!
És ezek mit gondolnak, ki a ……. Érdekel.
Azt annyira nem, mert tanulni is kell hozzá.
Bár azt hajlamosak a kemény munkát elfeledni a dicsőségig vezető úton.
"De az egy általános, hogy a közemberek irigyelni szokták, ha a soraikból valaki doktorné lesz."
Hát még, ha doktornő...:DD
Na te másik lángelme ezt is mennyire tudod.
Ma nem pasi vagyok a nyóckerből?
Úgy látszik a magyar végzettségek, mostanában már az anyanyelven megfelelő kompetenciát se garantálják.
Az anyanyelvem mellett kellene lenni egy másik nyelvnek, amiben "jobb a kompetenciám", mint a saját nyelvemen?
(Iskola.Két főiskolai diplomám mellett szeptembertől kezdem az egyetemi képzést.De lehet, hogy rögtön kettőt-"mert a több iskola, magasabb végzettség a jobb kompetencia miatt is érdemes")
Látod a több iskola a magasabb végzettség a jobb kompetencia miatt is már érdemes.
Itt egy apró érv.
Más nyelven nem "jobb a kompetenciám"-bár igaz, hogy beszélek a magyaron kívül más nyelvet is.Csak itt feleslegesnek tartom-a te mondnivalód -gyanítom minden nyelven -ugyanazt fejezné ki.
További szép napot!