Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
nem muszály, hogy uh legyen...lehet vért vesznek azzal is biztosra mehettek. Csongornál is csak vérvétel volt elöszőr
Mgnéztem a tesztedet, gratula!!!!
Nekünk az első babánk lesz, és már évek óta vártunk rá..
Én szerdán megyek a dokimhoz, de nincs uh-ja, úgyhogy még nem tudom, hogy mikor tudom biztosra a dolgot.. Már rettenetesen izgulok!!
Tegnao nem, tudtam jönni....de örülök, hogy azalatt lettünk páran
Gratulálok mindenkinek
Nelunk még probálkozás sem volt, csak álmodozás
és a második csemeténk lesz, a fiúnk Csongor Máté 8 hós
Ti mikor akartok dokihoz menni? minnél elöbb-vagy majd csak késöbb?
Szió!
Nekem pénteken kiderül...és remélem mindenki derül!
Nektek hányadik próbálkozásra jött össze?
szia!
Hanna 11 hónapos. tavaly karácsonykor született
Sziasztok!
Csatlakozhatok? Tegnap csináltam egy pozitív tesztet!!!!
Okt. 25 köül volt nekem is a menszim, de sajna pontosan nem tudom..
Üdv: Kati
Sziasztok!
Mi is...
21. én derült ki, akkor 3 napja nem jött a "télapó".
Nálatok hányadik?
Szia!
Probléma mentes, 40 hétig tartó terhességet kívánok Neked! Biztosan sokan csatlakoznak Hozzád a közeljövőben!
Gratulalok !
Na es kisfiut vagy kislanyt vartok : http://www.chinagold.com/survey.asp
?
mondjuk nekem a fiam is itt van akit csodálhatok egész nap és csak mégjobban várom a tesócskáját
Hogy megy az idő...
Nekem meg már nem lesz ilyen.Remélem.
KOmolyan mondom írígyellek, pedig a nagyobbik lányom 17 a kicsi pedig 2,5 hónapos
De én már most nosztalgiázom
Jó egészséget és sok boldogságot a kis jövevényhez. És nem beszélve a gondtalan várandósságról
Köszön a Gratulációkat, remélem minden rendben is lesz
Te is jöttél irigykedni a babás pocakra?
nosztalgia szintén?
Meg persze egy két hét híján 2005. ausztusi anyuka is, azaz én
fogadd gratulációnkat
remélem jövő ilyenkor én is nyitok majd egy ilyen topikot... húúú de irigyellek
de jelenleg a kislányunk teljes emberes feladat, így várunk az öcsikével
Lehet, még kicsit korai a topic, de én már nem bírtam magammal pár napja zebrászatb teszteltem
Mivel nem mondhatom el senkinek, elmodom hát mindenkinek!
Szeretettel várok minden babást, mensit nem várót, probálkozót, zebrást tesztelőt.....egyszóval bárkit aki augusztus környékén szülni szeretne
Nekem október 25.-én volt az utolsó mensim első napja....a szülés várható időpontja augusztis 1.