Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kedves "sünnmalac"! Köszönöm, hogy ott is meglátogattad az iskolám volt tanulóit.
Én is benne vagyok a 78-ban.
A probléma, hogy amikor még mi elvégeztük a 8/A. osztályt, még külön volt a Leány- és a Fiú iskola. Utána egyesítették a két iskolát. Tehát a 78 személy már vegyes.
Később végzett fiúk és lányok is vannak. Az én osztályomban hárman vagyunk beiratkozva.
2 személyt az iwiw-en találtam meg. Kértem, hogy iratkozzanak be, de eddig még nem tették meg.
2 személy nem internetezik. Az egyiknek a Lánya ismert az Anyujára, a másiknak az Unokája a Nagyira.
Nehéz a keresés, mivel csak a lánykori nevüket tudom, a mai névválasztási lehetőségek nehezítik a keresést. Pl. Csopaki Katalin, aki sz. Nagy Katalin nem ir iskolanevet, stb.
El sem hiszitek, hogy örülnék, ha valaki végre idetalálna!
Nem hiszem el, hogy senki nincs, aki magára ismerne! A fiatalabb koroszály is érdeklődhetne, hogy Anyu, vagy Nagyi, Te nem tartozol ehhez az osztályhoz?
Még mindig várok!!!
Nagyon örülnék, ha ma, december 13-án, Luca napján, Valaki idetalálna.
Szeretettel várok minden volt Tanárnőnk és Osztálytársnőm jelentkezésére!
Felteszem a tablóképet, hátha Magadra ismersz!!!
Ha ez a tabló ismerős, netalán Magadra ismersz, légyszíves jelentkezz.
Kedves Tanárnőim jelentkezésének is nagyon örülnék!
December 13. Luca napja van. Úgy készült ez az osztálytárs keresés is, mint a lucaszéke!?!
Nem hiszem el! Senki nem talál ide?
Kellemes vasárnap estét, minden kedves idelátogatónak!
Iskola-, vagy osztálytársam vagy? Kérlek, jelentkezz!!
Ez a 7/A. osztálykép, 1965-ben.
A névsor:
Felső sor, balról jobbra:
Németh Kati, Földes Erzsi, Hajdu Rózsa, Höller Zsuzsa, Nagy Katalin, Horváth Éva, Pereszlényi Éva, Kakas Magdi, Rubin Éva,
Középő sor, balról jobbra:
Fazekas Mari, S. Tóth Erzsébet, Orgona Edit, Széphelyi Gabriella, Simon Katica, Kárpáti Zsuzsa, Tóth Mari, Palla Judit,
Ülő sor, balról jobbra:
Jónás Zsuzsa, Faragó Kataln, Szikszai Mari, Ruttkay Piri, Lőrincz Hajnalka, Hanusz Vali, Hallay Zsuzsa, Czibula Éva
Az osztályfőnöknőnk: Garamvölgyi Józsefné Magdi néni
Nem tudom, milyen számozásban van a fényképen a névsor. Az biztos, hogy nem az Osztálytársaim képszerinti elhelyezkedése.
A többi képet még nem tudom mellékelni. Andris fiam szkenneli be otthon, és úgy küldi át e-mailb-ben. Majd, ha szabadnapos lesz.
Kedves "lángszívű" Segítőm!
Pereszlényi Éva (54 éves) a középső, álló sorban, balról az 5. A Tanítónéni mellett.
Nagyon megköszönöm, ha segítesz megtalálni.
Kellemes napot kívánok, Minden idelátogatónak!
Szia!
Az első sor bal szélén az első, ő a Pereszlényi Éva? Vagy honnan kell számolni a 19.-et?
Egyébként én nem tudom a jelenlegi elérhetőségét, de megpróbálom megkérdezni...
Ha Ő az, akire gondoltam, akkor óvónő lett és később végigjárta a közoktatás szinte összes területét. Engem 1985-ben tanított a Budapesti Tanítóképző Főiskola óvónői szakán. Később is voltam, már óvónőként az előadását meghallgatni. Akkoriban fővárosi vezető szaktanácsadó volt. Most nem tudom, hogy még dolgoziik-e....Hány évesnek kell lennie? Bocsi, ha túl bántó ez a kérdés...
3 negatív szó:
nincs
semmi
baj.
Fodor Ákos
Na, merre jártam?
Horváth Éva, Földes Erzsi, Kakas Magdi, Dorogi Marika, Kárpáti Zsuzsa, már egymásra találtunk.
Több személynek a nyomában vagyunk.
Már sikerült felcsigázni a B. C. és Z. osztályt is. Közös keresésben vagyunk.
Szeretném összehozni az osztálytársakat! Kérem jelentkezzetek.
Várom Mindenki jelentkezését, aki 1958-ban, Billai Edit néni osztályában kezdett velünk, vagy csak később csatlakozott hozzánk.
A többi osztályképet is folyamatosan felteszem.