Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
S.O.S elveszett kutya!!!
2003-08-27 12:151.
Torolt_felhasznalo_189712
Létrehozva: 2003. augusztus 27. 12:15
Sziasztok!
Moncsi vagyok, és segítségeteket kérem, hátha van köztetek XVII. kerületi lakos. Rákoscsabán, 25-én este csavargott el a kutyánk és azóta nem jött haza.Már az összes kutyakeresőben meghirdettem, de hátha itt valaki ráismer.Tehát: magyar vizsla, kan, 8 éves.Nagyon barátságos, a szemhéján van egy szemölcs.Ha valaki tud róla, kérem írjon!!
Moncsi vagyok, és segítségeteket kérem, hátha van köztetek XVII. kerületi lakos. Rákoscsabán, 25-én este csavargott el a kutyánk és azóta nem jött haza.Már az összes kutyakeresőben meghirdettem, de hátha itt valaki ráismer.Tehát: magyar vizsla, kan, 8 éves.Nagyon barátságos, a szemhéján van egy szemölcs.Ha valaki tud róla, kérem írjon!!
A képet az elveszettkutyak. hu oldalon, az elveszettek között tudjátok megnézni.
Hm. . . MAjd este kimegyek kb akkor és most jól odapofátlankodok és megnézem a szemét!!!
Nem jön be ez az oldal, amit írtok!!! Kell www??
Nem hinném, hogy őt láttad, mert nem valami jól viseli a pórázt. Mi sose kötjük meg, mert nagyon szófogadó. Az lehet, hogy most nagyon sovány, mert vékony testalkatú és ha hétfő óta nem evett, akkor biztos nincs valami jó állapotban :-((.
sziaén nem arra lakom de majd nyitva tartom a szemem mert szegénykék képesek a világvégére is elkóborolni. láttam a képet a kutyusodról az elveszettkutya. hu-n. Nagyon édes, és nagyon remméle hogy meglesz.
Tegnap láttam két kóbor kutyust a Rákospataknál. Mama+lánya(asszem)nagyon tündérek voltak, gondoltam beírom hátha valakinek hiányoznak. barna szálkásszőrü és meghatározhatatlan eredetű, középtermetű kutyusok. A pici még nagyon fiatalka volt.
Megetettem őket egy kis Sága sonkával mert sajna csak az volt nálam, de befogadni már egyet befogadtam a 36négyzetm lakásomba. . . :-(((
Ellenben láttam valamit. Hm. . . NAgyon sovány a kutyusod?? Mert valaki sétáltatott egy vizslát felénk, de a kutyának nyakörve volt pl és nagyon úgy tünt, hogy saját kutya. Elég fura lenne, ha egy nap alatt teljes felszerlést szereztek volna hozzá.
Sajnos még midíg nem került elő :'(. Kiraktunk egy csomó plakátot, és ma is folytatjuk. Annyi pozitív, hogy kedd este még látták, nem messze tőlünk. Továbbra is kérek mindenkit, hogy ha hall/lát valamit szóljon!!Előre is köszi mindenkinek!
Ez is valami :-)), lehet, hogy pont ez után a szuka után sovárgott a drága.
Én meg ma reggel 1/2 8 körül Rákoshegyen a Ferihegyi úton láttam egy valszeg szuka huskyt, kék szemekkel. . . tudom hogy egy csavargós fajta, de hátha valaki keresi és tudtam vele segíteni:-)
Drukkolok a vizslucinak hogy előkerüljön.
Egy 1 éves vizsla szuka gazdája.
Köszönöm, de sajnos ezeket már próbáltam. Azt gondoljuk, inkább valaki befogadta, mert tényleg nagyon kedves. Még majd próbálkozunk este plakátolással is.
Nagyon sajnálo!!!! Próbálok segíteni:anyukám Rákoskeresztúr környékén lakik, majd szólok Neki. . . .
Javaslom, hogy a környékbeli állatorvosi rendelőkben ragaszd ki a fényképét, hátha v. ki már befogadta. . Mert akkor szerintem első útja a rendelő. + szólhatsz az állatorvosnak is. Hátha.