Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szerintem sokan félnek attól, hogy egyedül éljenek, mert . . . nem tudom miért. Számomra (némi mérlegelés után) mindig inkább a szingli élet felé billen a mérleg. Nem kell alkalmazkodni, elviselni mások dolgait, szabad vagy, de egyáltalán nem biztos hogy magányos is.
Ez úgy gondolom alkat és felfogás kérdése.
Van aki szingliként még sikeresebb és boldogabb, mint nem szingli társaik. De ehhez egy elég kitartó és talán önfejű alkat kell.
Kialakulásánál azért kapta a szingli nevet, mert Amerikában még utca is van, ahol a szinglik laknak. Nagy hatalmas lakásokban, sok pénzzel és nem szorulnak senkire. Olyan hölgyek, akik el tudják magukat tartani és nem szorulnak senkire. Nálunk azt nevezik szinglinek, aki egyedül van. (mondjuk egy 12 nm-es albérletben) Hát nem ez a szingli.
Köszi
ez tényleg nem trendi vagy nem trendi.
Én azért vagyok az mert igy alakult. Utálom már a szót is ha meghallom.
Persze egy ideig jó, de meddig?
Jó ha nincs kiszemelt pasi? Miért is nincs?
Mert kevés a normális pasi. . . vagy mert magasak az elvárások ( és ez annyira jó ürügy, pedig ez is csak nézőpont kérdése).
Szerintem nem jó, főleg hosszú ideig szinglinek lenni.
:-)))
(Szabó Magda:Mózes 1, 22-ez viszont a kedvenceim közé tartozik, sajna, régen olvastam)
Néha el is vesztem a hitem, hogy valaha sikerülni fog :-(
Szinglinek lenni igenis jó lehet, egy darabig. De nem hiszem, hogy azért lenne szingli valaki, mert az "trendi".
És jó, hogy van belőle kiút, de tényleg csak, ha érdemes. Na ez jó értelmesre sikerült. :-)
ha nincs kiszemelt pasi, aki tetszik, akivel összejönnél, akkor JÓ szinglinek lenni.
ha van, és nem akar tőled semmit, vagy nem lép, vagy teszetoszázik avgy akármi, akkor NEM JÓ szinglinek lenni.
Szakítás után szar szinglinek lenni, ha a másik szakított, és nyilván jó, ha neked lett eleged a párodból.
Habár van aki úgy van vele, hogy mindenáron PÖ. CS. (Pöffeszkedő Családos:-)))) akar lenni, a szingliség helyett, noha önmagában ez nem lehet egy cél, hogy az illető nem akar egyedül lenni; mindegy ki, csak legyen neki valakije. . . .
de ha nem akarsz konkrétan járni senkivel, mert épp nincs senki a képben, miért ne lenne jó szinglinek lenni?