Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
2005 áprilisi babák
2004-08-03 15:321.
Torolt_felhasznalo_770932
Létrehozva: 2004. augusztus 3. 15:32
Gondoltam nyitok egy ilyen topicot...
Ma, a ciklus 31. napján poitív lett a teszt. Remélem nem lesz semmi baj, mert nagyon nagyon örülünk a kismanónak. Amúgy már van egy 18 hónapos kislányom!
Írjatok!
Ma, a ciklus 31. napján poitív lett a teszt. Remélem nem lesz semmi baj, mert nagyon nagyon örülünk a kismanónak. Amúgy már van egy 18 hónapos kislányom!
Írjatok!
a 2004. ápr-máj. topicról kukkantottam be hozzátok.
Pont egy hete beszéltük a lányokkal, hogy lassan megjelenik a 2005 áprilisi babák topic. És íme :))
Egy évvel ezelőtt bennem is ezek az érzések kavarogtak és mostanra egy 3 hónapos kislány a gyümölcse a tavalyi nyárnak :))
Nagyon boldog és egészséges babavárást kívánok Mindenkinek!!! És ha nem zavarok, néha benézek hozzátok. . .
Drukkolok, hátha mégis úton már a baba!!!! :)
Holnap itt?
És a múltkor is így volt!
Én a hőmérőzést még csak most tanulom. De én úgy éreztem a ciklusom 10. napján, hogy iszonyatosan görcsöl a hasam, erre másnap 3 tizeddel lett magasabb a hőm, és ez tartott 4 napon keresztül (36. 2-ről 36. 5-re emelkedett), szerintem ekkor volt PÉ-m. Utánna megint leesett 36. 2, de itt sajnos 4 napot kihagytam a méréssel, mert elutaztunk, és otthon felejtettem a hőmérőmet. Az utóbbi 8 napban pedig 36. 7-36. 8 között ingadozik. Huh, remélem érthető amit írtam.
Su: Neked jól megugrott!!!! Én bízom benne, hogy kimutatja.
Nekünk ez a második próbálkozós hónapunk.
Én már nagyon vágyom egy babára, remélem nem pont ezzel szúrom el, hogy nagyon akarom. Tudom, mindenkitől azt a tanácsot kapom, hogy nem szabad görcsösen akarni.
Üdv. most megyek, mert már így is túlórában vagyok. Holnap remélem találkozunk!
Pixis
na mindegy, csak remenykedem. Az egyik baratnom is igy jart, csinalt egy tesztet 2 hetesen, ami negativ lett, majd elmeselte, hogy hanyingere van, elrontotta a gyomrat, nagyon faradt-es emlitest tett a szagokrol is- rogton mondtam neki, hogy bizti terhes!!!Es 4 hetesen mutatta ki csak a teszt. Hivatalaosan ugye, mar 6 hetes volt. . . . (hogy ezt miert igy szamoljak????)
Ja, a tej viszont megcsappant rendesen!
Lehet, hogy csak beképzelem magamnak, szerintem még korai lenne. . .
Egyébként nekem se kell már annyiszor pisilnem, mint egy hete!
En mult heten komoly terhessegi tuneteket produkaltam, meg hanytam is kicsit. . . Aztan egyik naprol a masikra elmult minden, most mar csak faj neha a cicim
Mióta próbálkoztok, Su?
Szerintetek biztos jele az ovulacionak, ha megugrik a ho? Kb. 36, 3 rol, 36, 9 re emelkedett jul 21. -en. Es mivel elotte napon voltunk egyutt, hat bizakodtam. . .
Elevitet szedek, a múltkor (2 éve) elmúlt tőle a hányingerem. Most már egy hónapja szedem, remélem elő se jön majd :))
én is teszteltem a 26. nap körül, negatív lett, de én éreztem valamit. . . gyakori pisilésen kívül olyan kemény a hasam, mintha puffadt lennénk. . .
(Utolsó menstruációm júli 4)
Drukkolok neked, hogy nemsokára pozitív tesztet tarthass a kezedben!
Nagyon szépek vagytok!!!!
Juj, de jó, hogy már van egy ilyen topic!!!!!
Én is reménykedő vagyok! Az utolsó menzim július 7-én volt. . . , egyszer már teszteltem a ciklusom 16. napja körül (negatív lett), de még abban a hitben ringatom magam, hogy biztosan nagyon korán volt, ezért nem mutatta ki a teszt.
Érzel valamit, vannak már tüneteid?
Gratulálok a kislányodhoz!!! :o)))
Én nagyon sok tanácsot és segítséget kaptam a 2005. márciusi babaváró-lányok között, esetleg olvasd el azt a topicot is. !!
Puszi,
Pixi
Gratulálok a jó hírhez! Remélem, hamarosan az enyém is pozitív lesz! Vigyázz magadra, szedd a multivitamint, és biztos nem lesz semmi baj! Nekem ha sikerül, az első baba lesz! Jó tanácsot, praktikákat szívesen fogadok!!
Szia!