Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Neha igen faraszto ez.
tegnap több enerhiam volt az ilyen alakokra.
De itt vagyok es most csak ide koncentralok!
De en dolgozom, tanulok, stb. bemoldal!
En szivesen beszelgetek Veletek nem unalmas temakrol!!
De egyedul nem tul izgi. . .
Legyenek egyetemistak, melozzanak, stb. Csak legyen miröl beszelni!
Fogalmam sincs honnan jött ez az idiota ötlete. . .
Vagyis van fogalmam, ezert irtam h talan szimplan csak buta. .
Es az ilyen megnyilvanulasoktol megy el a kedvem a forum latogatasatol. . .
Te tenyleg ennyire buta vagy?
ági74 ť 2004-11-24 11:58
Még valami a nyilvános hozzászólásomhoz: mi már régóta ismerjük egymást, sokan 1, 5 éve irogatunk oda. Valószínü a szexuális életünket és egyéb nyalánkságokat, amik gondolom téged feldobnának nem ott beszéljük meg. van privát, van chat, telefon és email. Nem a nlc-éljük ki vágyinkat. Üdv Ági
Tessek??????????????????????????????????????????????????? ?????
?????????????????????????????????????????????????????? ?????????
Vagyis engem nem erdeklonek.
Mondjuk en a gyerektemakhoz sem tudok hozzaszolni, meg az sincs. . . :)
Nem gondolod, hogy azért nem válaszolt senki, mert nem tudott neked segíteni?
A másik, gondolom vannak páran, akik Stuttgartban élnek, és nem látogatják a Magyarok fóruma Németországban címü topicot, de akik ott vannak azok nem hiszem, hogy ide fognak járni.
Kívánom, hogy találj sok-sok nem unalmas stuttgarti magyar isemrőst!Ági
Talán ez fórum sikeresebb lesz és akkor itt ki tudjuk beszélni a bennünket érdeklö témákat (is) még akkor is ha nem vagyunk stuttgartiak:-)
Arrol beszltem h nem erdekes szamomra, h x most epoen szalvetat hajtogat, y az esti tv müsort ajanlja.
Aztan masnap ki mit föz. . .
Sajnalom ha a szivedre vetted amit irtam tünde.
De az is erdekes h parszor mar irtam a közösebe, kerdeztem is . Es nem jött valasz.
Pedig csak aszamomra erdekes dolgok felöl erdeklödtem. .
Pedig no vagyok.
Azt meg birnam is.
Persze nekem unalmas csak, mert szamomra erdektelen dolgokrol folyik a beszelgetes. . . :-)
De az valami fantasztikusan unalmas topic. . .
:-(
Ennyire nem el magyar itt a környezetemben. . . ?